Cei 150.000 de romani de la mare n-au pierdut nicio clipa de stat la soare


Ultimul update: Marti 31 Iulie 2012 15:20
Data publicarii: Duminica 16 August 2009 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Daca-i intrebi, spun ca au mers la mare ca sa se relaxeze si nu i-a deranjat deloc aglomeratia de pe plaja sau din resturante. Nu este insa timpul trecut ca sa le piara zambetul de pe buze, daca ne gandim ca cine nu-i in concediu vine catre casa.

Cine s-a dus macar o data in viata in week-end la mare stie ca drumul spre casa iti poate strica repede toata buna dispozitie capatata in doua zile de vacanta. Indiferent de destinatie, exista cateva puncte unde se spune ca iti ies peri albi, daca esti sofer. De exemplu, la Poarta Alba si la Castelul.

Politistii stiu cel mai bine unde sa se aseze, pentru ca acolo au cel mai mult de lucru, duminica de duminica.

Acest exod al turistilor ocazionali nu a golit insa plajele. Multi erau si duminica dupa amiaza pe nisip, multumiti ca in cazul lor, vacanta nu s-a terminat.

Duminica seara se circula inca bine, pentru ca au plecat aproximativ 10.000 de turisti, din cei 150.000 cati au numarat autoritatile in acest week-end, adica un record pentru acesta vara.

Asta inseamna ca cei mai multi dintre ei au ramans inca la mare. Fie sunt in concediu, fie si-au amanat intoarcerea acasa, tocmai ca sa nu prinda aglomeratia.

Si vremea tine cu ei. Dupa ce duminica a fost mai cald decat sambata, apa marii a fost calda - 24, 25 de grade Celsius.

Daca pentru unii, sporturile nautice inseamna modul ideal de a-ti petrecere sfarsitul de saptamana, pentru cei mai multi, lenevitul pe sezlong ramane de baza. Si asta pe o plaja unde nu mai aveai loc sa arunci un ac. Dar ce mai conteaza cand esti liber si nu ai nicio grija?

Tags: turism,

Unde sa iti mai intinzi prosopul? Sunt 155.000 de oameni la mare!
Nesimtirea este la ea acasa pe litoralul romanesc! Vezi video!
Turisti ambitiosi! Au asteptat cu orele sa prinda un loc la terase
VIDEO PROTVPLUS.RO