Traian Băsescu şi Elena Udrea, invitaţi la nunta primarului din Ulmeni. Petrecerea a avut loc în 7 sate. FOTO

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50

Peste 2.000 de oameni au petrecut la nunta primarului localităţii Ulmeni, din Maramureş. Edilul s-a casatorit cu solista de muzică populară Ioana Pricop.

La nuntă au fost prezenți prieteni, oameni de afaceri, politicieni, reprezentanți ai administrațiilor locale, județene si directori de instituții.

La nunta a participat si Traian Băsescu, alături de Maria, soţia sa. Câteva minute mai târziu şi-a făcut apariţia şi Elena Udrea, care a venit neînsoţită.

In fiecare dintre cele şapte săli nuntaşii au putut vedea pe monitoare imense tot ce se petrece la sala din Ţicău, acolo unde au petrecut mirii.

Peste 2.000 de invitați la nunta unui primar din Maramureș. Petrecerea, organizată în șapte sate

Ba, mai mult, după ce şi-au primit invitaţii, cei doi au făcut un „maraton” prin toate satele, unde şi-au salutat invitaţii şi au petrecut câte puţin timp cu ei.

„Sunt şapte locaţii, eu cu Ioana îi vom saluta pe toţi, câteva mii de oameni şi pe cei care şi-ar fi dorit să fie aici cu noi doar că nu există spaţii atât de generoase, pentru câtă lume cred că o iubeşte mai ales pe Ioana”, a spus Lucian Morar.

Nuntașii au petrecut până dimineață în cele 7 locații din localitățile aparținătoare ale orașului Ulmeni, iar petrecerea continuă și duminica cu prânzul miresei, obicei specific in zona Maramureșului.

Lucian Morar este la a doua căsătorie. Ioana Pricop este o cunoscută interpretă de muzică populară.

.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO