Super-masini de milioane de euro la Bucharest City Challenge!

Ultima actualizare: 15-05-2012 21:51

Super-masinile costa milioane de euro si sunt favorite la editia de anul acesta a competitiei Bucharest City Challenge. Peste cateva zile vor "zbura" pe langa Palatul Parlamentului.

De altfel, intreaga zona a fost inchisa soferilor "obisnuiti". Mai sunt mai putin de trei zile pana incepe nebunia pe circuitul stradal de la Palatul Parlamentului. Pentru un sfarsit de saptamana, Bucurestiul va semana cu Monaco, pana acum singurul circuit de oras din Europa.

20 de echipe si 54 de piloti vor participa la FIA GT. Masini de peste 300, chiar de 500 de cai putere, care costa milioane de euro. In cea de-a doua cursa, British Formula 3, sunt asteptate 14 echipe si 35 de piloti.

Cupa mezina, Dacia Logan, aduna la start 29 piloti, printre care si trei vedete ProTV. Roxana Ciuhulescu, George Vintila si Cabral Ibacka se vor bate pentru titlu la bordul bolizilor de numai 90 de cai putere foarte naravasi.

Sase camioane negre, stralucitoare au intrat in tara noaptea trecuta pe la Nadlac. Incarcatura lor este una speciala. Favoritele la titlu, masinile Maseratti, de un milion si jumatate de euro, pregatite special pentru cursele FIA GT.

La Bucuresti, circuitul este aproape gata pentru inceperea curselor. 1750 de panouri de beton si zeci de kilometri de garduri au fost deja instalate. Traseul este inchis de marti, la fel si strazile adiacente. Traficul este deviat in toata zona Palatului Parlamentului, de la Piata Unirii pana la 13 Septembrie, iar accesul este restrictionat.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!