Schimbarea totala de look l-a facut de nerecunoscut. "Farsa" pe care primarul Piedone le-a facut-o vanzatorilor din piete

Ultima actualizare: 19-07-2014 07:20
Cristian Popescu Piedone

Primarul Sectorului 4 din Capitala, Cristian Popescu Piedone, a profitat din plin de faptul ca este recunoscut greu dupa schimbarea de look pe care a suferit-o, in cinstea venirii pe lume a primul nepot, si a mers in control in pieta.

Tuns chel si fara barba, primarul-vedeta a mers marti in cea mai mare piata din sectorul pe care il administreaza - Piata Sudului - si a constatat ca niciun comerciant nu se "deranjeaza" sa elibereze bun fiscal. Primarul, care s-a dat drept un cumparator obisnuit, a fost foarte transant cu vanzatorii, dupa ce si-a declinat identitatea, si i-a amendat pe cei prinsi pe picior gresit, dupa care le-a reziliat contractele de inchiriere pentru spatiile comerciale.

Cristian Popescu Piedone a si fost filmat in timpul vizitei de lucru, iar apoi a pus inregistrarea pe pagina lui de Facebook, alaturi de descrierea intregii actiuni, pe care o redam integral, impreuna cu videoul:

"Astazi (marti - n.n.) am profitat de faptul ca nu prea ma mai recunoaste nimeni dupa ce m-am tuns si mi-am dat jos barba, de dragul nepotelului meu, si am mers la cumparaturi in Piata Sudului. Am asteptat degeaba bonuri fiscale, ca 'domnii' comercianti nu s-au sinchisit sa-mi dea, mai ales ca unii nici macar nu aveau case de marcat. Mai mult, au fost cativa care au incercat sa ma fure la cantar!

Le-am reziliat tuturor contractele pentru spatiile pe care le ocupau, i-am amendat cu peste 70.000 de lei si nu vreau sa-i ma vad vreodata in pietele din Sectorul 4, nici pe ei, nici pe altii de felul lor.

Fiind de nerecunoscut, am fost chiar acostat de o gama variata de vanzatori ambulanti, care mi-au oferit, fara nicio jena, de la papuci si sosete, pana la telefoane mobile si tigari fara timbru. Am dispus implicarea permanenta a Politiei Locale Sector 4 in actiuni menite sa impiedice practicarea acestui tip de comert, care transforma platoul din fata Pietei Sudului intr-un veritabil talcioc. Eu vreau sa va ofer Dvs piete moderne si salubre, fara speculanti, fara ambulanti, ci populate de comercianti cinstiti, care sa vanda marfuri de calitate, la preturi corecte.

De aceea, am dispus ca politistii locali sa se afle permanent in teren, fiindca eu, cu siguranta, ma voi afla cu un pas inaintea lor, iar cei care nu-si vor face onest si prompt datoria, vor plati cu postul! Chiar a inceput sa-mi placa sa nu fiu recunoscut, astfel incat comerciantii nu vor mai putea sa se anunte intre ei, iar eu voi putea sa actionez linistit, verificand nu numai modul in care ei isi desfasoara activitatea, ci si vigilenta functionarilor din Primarie!"

 
Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO