Romanii platesc sa fie supli si fara riduri. Cine sunt barbatii dispusi sa dea 3000 de lei lunar pe tratamente corporale

Dată publicare: 02-09-2014 18:54
Dată actualizare: 07-10-2014 07:03


Inspirati de multe ori de partenere, barbatii merg si ei la saloanele de infrumusetare ca sa arate mai tineri si, de ce nu, mai supli.

Tratamentele corporale sau anti-rid nu mai sunt doar pentru femei. Managerii clinicilor de specialitate spun ca numarul clientilor a crescut anul acesta cu 40% si au programari in egala masura pentru barbati si femei.

Andrei este antrenor de fitness la Iasi si pentru el felul in care arata e foarte important. Chiar daca face sport infiecare zi, este nemultumit de abdomen, asa ca a apelat la cateva sedinte de masaj endermologic. "E o senzatie diferita fata de ceea ce poti obtine prin antrenament", spune Andrei.

De altfel, numarul domnilor care vin la saloanele de infrumusetare, pentru masaj sau alte tratamente corporale, a crescut simtitor in ultimul an.

"Cei mai multi barbati, avand burtica sau surplus de grasime in zona abdomenului apeleaza la cooltech pentru ca e o procedura care se face o data pe luna. Barbatul nu are rabdare sa vina de 3 ori pe saptamana", spune Ana Maria Grigoras, administrator centru de infrumusetare Iasi.

Daca in cazul tratamentelor de slabit numarul femeilor il depaseste pe cel al barbatilor cand vine vorba de tratamentele antirid, majoritatea clinicilor de infrumusetare spun ca 50% dintre clienti sunt barbati.

Gabriel a descoperit relaxarea la SPA, unde a mers alaturi de sotia lui. Si a devenit client fidel."E relaxant, dupa un an plin de munca face bine la organism", spune el.

Bilantul din acest an arata ca atit femeile, cat si barbatii au venit in numar mult mai mare la clincile de infrumusetare."In anul 2014 numarul de clienti la tratamente faciale si fotoepilare a crescut cu 40%", a spus Anca Arsane, manager centru de infrumusetare.

Oana de exemplu sustine ca nu are timp pentru sport. Asa ca urmeaza un tratament, care ii lucreaza muschii in 20 de minute si spune ca se simte in forma. "Nu sunt chiar o persoana activa. Dau pe luna in jur de 2600 de lei pe tratamentele corporale", marturiseste ea.

In medie insa, un tratament costa 1000 de lei, dar pentru a obtine rezultate vizibile, e nevoie de mai multe proceduri, iar suma finala poate ajunge si la 3000 de lei.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO