Romanii, impatimiti ai ATV-urilor!

Ultima actualizare: 22-03-2012 02:10
ATV

Prin muntii nostri, motoarele ATV-urilor se aud mai ceva ca pe o pista de curse. Anul acesta, in zonele turistice s-au vandut cu 40% mai multe astfel de vehicule decat in 2007.


Cei mai buni clienti au fost patronii de pensiuni, care au invatat repede ca turistii sunt mai fericiti daca primesc o portie zdravana de adrenalina.

Urmatorii in topul cumparatorilor sunt cei care au centre de inchiriat. Afacerea le merge foarte bine si, anual, isi reinnoiesc parcul de ATV-uri.

Costa aproape cat o masina, are patru roti, dar se vinde la categoria "moto". La inceput a fost un moft, dar acum e o industrie. In Brasov, cei care vand asemenea vehicule de agrement au pierdut numarul clientilor.

Iar micile vehicule nu stau cat e ziua de lunga: turistii fie le inchiriaza de la centre specializate, fie le primesc "la pachet", de la patronii pensiunilor unde se cazeaza.

Daca, pana acum, turistii veneau la munte pentru liniste, acum tot mai multi sunt in cautare de adrenalina. 

ATV-urile raman totusi o distractie periculoasa. Ca sa fii sigur ca te intorci teafar dintr-o aventura pe patru roti, ai nevoie de un echipament corespunzator. Iar acesta costa cam tot atat cat unul de motociclist.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO