A fost multă lume la Târgul de Paști din Arad, deși vântul a bătut cu putere duminică și a fost rece.

Pentru că a fost totuși soare, oamenii au ieșit din case. Au găsit la târg bunătăți tradiționale, iar atmosfera a fost întregită de un pianist care a interpretat piese clasice.
Miile de flori și gustările tradiționale au atras sute de arădeni la târgul de Florii. Iar talentul unui pianist a întregit atmosfera.

Bărbat: “Am venit special cu o oră jumate înainte ca să ascultăm acest concert și ne bucurăm să-l ascultăm pe Mozart. Și-l așteptăm pe Beethoven. Este o idee frumoasă credem că este un altfel de concert”

Femeie: „Am venit special este o idee frumoasă mai ales că și vremea ține cu noi”.

Bărbat: “Cum suntem pasionați de flori am venit impreuna cu soția să vedem ce ne-am planta pe balcon pe terasă. Soția se uită la cactuși, iar eu la panseluțe”.

Bărbat: „Programul este preclasic foarte frumos. Și din Bethoven a avut și Mozart. Este o desfătare trebuie să se mai repete”.

Oamenii s-au bucurat de soare, deși vremea a fost destul de rece.

Femeie: „După doi ani de pandemie și de stat in casă ne-a fost foarte dor să ieșim la aer curat la o relaxare și ne-a făcut o mare plăcere pentru că târgul nostru este foarte frumos.”

Femeie, cu copil: „Am vrut să ieșim cu fetițele să le oferim o duminică frumoasă de florii în aer liber avem parc de distracții”.

Și copiii au avut parte de distracție. Pentru ei a fost amenajat un loc de joacă.

Comercianții i-au așteptat pe oaspeti cu bunatatii.

Ionela Rus, comerciant: „Avem și cârnați afumați, slănină afumată, jumări. Șuncă... care conform tradiției se fierbe înainte de Paște, iar preparatul vedetă de astăzi a fost peștele cu mămăliguța.”

Târgul de Paști din Arad va rămâne deschis până în data de 1 Mai.