Povestea cutremuratoare a unei familii cu 2 fetite. Traiesc cu 450 de lei/luna, tatal e invalid, iar mama are cancer

Dată publicare: 23-01-2015 13:49
Dată actualizare: 26-01-2015 13:03


Soarta a lovit crunt o familie cu doi copii mici, din Arges.

Dupa ce tatal a ramas invalid, in timp ce taia lemne la padure, mama a fost depistata cu o forma severa de cancer. Asa se face ca niciunul dintre parinti nu mai poate munci, iar familia inglodata in datorii este acum la mila semenilor.

Vezi la finalul articolului cum ii poti ajuta 

Impresionati de drama familiei, profesorii si elevii de la scoala din localitatea lor au stans bani, haine si alimente. E nevoie insa de mult mai mult, pentru ca femeia sa poata face fata bolii cumplite de care sufera.

Oameni harnici si increzatori, sotii Simion nu s-au dat batuti cand, lovit de un copac, barbatul a ramas fara un picior. Au continuat sa lucreze la casuta modesta ridicata pentru cele doua fetite ale lor, una de un an si 7 luni, cealalta de 4 ani. Dar, zilele trecute, femeia a aflat ca are cancer.

Gabriela Simion: "Nu-mi vad viitorul prea departe, eu personal. Si nu stiu cum se va descurca sotul cu copiii. La urma urmei sunt mici, el este cu piciorul, cum este, mai este si cardiac, o sa fie foarte greu."

Reporter: De ce va temeti cel mai tare?

Gabriela Simion: "De moarte in niciun caz."

Venitul total al familiei este de numai 900 de lei. Jumatate din bani se duc la banca, pentru creditul pe care oamenii l-au luat pe cand erau sanatosi, ca sa isi ridice casa. Lipsurile si neputinta lor au impresionat intreaga comunitate.

Nicolae Gavan, directorul Scolii Generale Cepari: "Nu aveau bani nici pentru calmante si atunci impreuna cu colegii, am apelat chiar si la elevi ai scolii si am reusit cat am putut sa ii ajutam cu ceva."

Rudele stiu ca femeia va trebui sa duca o lupta foarte grea cu boala. Dar nu si-au pierdut credinta in Dumnezeu si increderea in ajutorul semenilor..

Ilie Radoi, tatal Gabrielei: "Sper sa se faca bine, sa fie aici cu copiii."

Filofteia Simion, soacra Gabrielei: "Acum doua luni muncea si peste doua luni n-o sa mai fie, va dati seama?"

Crina Calinescu, seful sectiei de Oncologie a Spitalului Judetean Arges: "Dansa va avea nevoie de ajutrorul comunitatii, al tuturor oamenilor, care vor sa faca un gest caritabil si vor sa ajute atat cat se mai poate copiii si familia."

Orice ajutor este o binecuvantare pentru aceasta familie sarmana care, in ciuda dificultatilor, continua sa lupte, pentru binele copiilor!

Cei care vor sa dea o mana de ajutor familiei Simion ii pot contacta la numarul de telefon: 0762.151.884

CONT:

RO41BRDE030SV53568260300 Gheorghe Simion (sotul femeii).


VIDEO PROTVPLUS.RO