(P) Carrefour le ureaza elevilor de clasa I "Bun venit la scoala!" si le trimite cadouri fiecaruia

Dată publicare: 13-09-2011 15:26
Dată actualizare: 20-10-2012 12:22


carrefour

La Carrefour, clasa I incepe cu “Operatiunea cadouri si ghiozdane pentru boboci!” 44.000 de cadouri au fost deja pregatite pentru toti elevii de clasa I.

Cu ocazia inceputului noului an scolar 2011 – 2012, Carrefour vrea sa ureze « Bine ati venit la scoala !», pregatindu-le o surpriza tuturor elevilor de clasa I, care in aceasta toamna vor trece pentru prima data pragul scolii.

Inca din prima zi de scoala, echipele Carrefour pornesc incarcate cu cadouri si ghiozdanele pentru a-i surprinde pe cei mici intr-una dintre cele mai emotionante zile din viata lor. Astfel, in perioada 12-23 septembrie, echipele de angajati vor vizita scolile din cele 15 orase, in care exista hipermarketuri Carrefour, vor intra din clasa in clasa si-i vor premia pe toti elevii de clasa I. Absolut fiecare elev de clasa I va primi un cadou din partea Carrefour !

Cu acordul si sprijinul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti si al Inspectoratelor Scolare Judetene, Carrefour desfasoara astfel o actiune de amploare in aproape 600 scoli din Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Constanta, Iasi, Cluj, Braila, Arad, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta.

In plus, anul acesta Danone Romania s-a alaturat actiunii si doneaza o parte din vanzarile produselor pentru rechizite si ghiozdane pentru boboci! Campania organizata de Danone sub sloganul “Ajuta si tu!” este o premiera in parteneriatul Carrefour – Danone. Astfel, 3 % din valoarea oricarui produs Danone cumparat din magazinele Carrefour in perioada 1 – 30 septembrie contribuie la achizitionarea de rechizite pentru copiii de clasa I. 

“Continuam aceasta frumoasa actiune cu premii, si mai multe si mai interesante pentru cei mici. Dorim astfel sa fim alaturi de boboci si sa le uram mult succes in primul lor an scolar din viata! Ii vom astepta de asemenea si in magazinele noastre unde ii surprindem cu activitati si evenimente speciale pentru ei!.” Andreea Mihai - Director Marketing Carrefour Romania

Actiunea a fost posibila cu ajutorul partenerilor nostri: Apollo Mod, Astra Plus RTC, Nivea, Colgate, Danone, Nestle, Lipton, Henkel, Parmalat, Scriva, Stabilo, Kores, care ne-au ajutat in pregatirea cadourilor, pentru a le aduce zambetul pe buze « bobocilor ».
 

Sursa:

Tags: carrefour,


VIDEO PROTVPLUS.RO