Opt izvoare din Cervenia, "viagra naturala" pentru localnici. Medicul din zona recunoaste ca pastreaza de mult timp secretul

Ultima actualizare: 24-07-2014 07:10

O salba de 8 izvoare naturale din Cervenia a ajuns atractia judetului Teleorman. Un localnic sustine ca isi face sotia fericita de cand bea apa din aceste izvoare, iar altii jura ca s-au vindecat miraculos de usoare afectiuni ale stomacului.

Autoritatile au amenajat un centru de ingrijire, insa au nevoie de milioane de euro sa transforme localitatea intr-o statiune renumita.

Doctorul Nicolae Bulumac sustine ca a descoperit calitatea izvoarelor dupa ce le-a testat pe batranii din centrul pe care il administreaza.

"Stiam ce boli au si i-am pus sa bea apa de la izvorul. Pana in ziua de azi, toti care au baut mi-au spus ca s-au simtit mai bine. Eu beau in fiecare zi un litru jumatate si de aici si de la izvorul 8, de unde au baut unii batrani si mi-au spus ca s-au simtit mai altfel. Adica le-au facut babele fericite", spune medicul

Doctorul si-a dedicat cariera acestui loc si s-a ocupat si de amenajarea celor 8 izvoare cu o mana de oameni, care muncesc alaturi de el mai mult voluntar. Recunoaste ca a pastrat secrete o vreme calitatile izvoarelor, mai ales cand Ministerul Sanatatii a inchis majoritatea spitalelor de la tara. Atunci s-a temut ca va pierde totul.

In doua luni a transformat spitalul in centru pentru batrani cu ajutorul consiliului local. Acum vestea izvoarelor de la Cervenia a ajuns in toata tara.

Discutie cioban- reporter:

Cioban:"Am fost si eu. Am observat ceva".
Reporter: "In sensul ... potentei?"
Cioban:" Domnule, eu va dau raspunsul la orice, dar va intreb si eu de ce ma intrebati?"
Reporter: "Pai venim de acolo si vrem sa stim daca e asa. Faceti cu ochiul daca ajuta la...?"
Cioban: "Da, ajuta".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!