Opt izvoare din Cervenia, "viagra naturala" pentru localnici. Medicul din zona recunoaste ca pastreaza de mult timp secretul


Ultimul update: Joi 24 Iulie 2014 07:10
Data publicarii: Luni 21 Iulie 2014 19:42
Categorie: Stiri Sociale

O salba de 8 izvoare naturale din Cervenia a ajuns atractia judetului Teleorman. Un localnic sustine ca isi face sotia fericita de cand bea apa din aceste izvoare, iar altii jura ca s-au vindecat miraculos de usoare afectiuni ale stomacului.

Autoritatile au amenajat un centru de ingrijire, insa au nevoie de milioane de euro sa transforme localitatea intr-o statiune renumita.

Doctorul Nicolae Bulumac sustine ca a descoperit calitatea izvoarelor dupa ce le-a testat pe batranii din centrul pe care il administreaza.

"Stiam ce boli au si i-am pus sa bea apa de la izvorul. Pana in ziua de azi, toti care au baut mi-au spus ca s-au simtit mai bine. Eu beau in fiecare zi un litru jumatate si de aici si de la izvorul 8, de unde au baut unii batrani si mi-au spus ca s-au simtit mai altfel. Adica le-au facut babele fericite", spune medicul

Doctorul si-a dedicat cariera acestui loc si s-a ocupat si de amenajarea celor 8 izvoare cu o mana de oameni, care muncesc alaturi de el mai mult voluntar. Recunoaste ca a pastrat secrete o vreme calitatile izvoarelor, mai ales cand Ministerul Sanatatii a inchis majoritatea spitalelor de la tara. Atunci s-a temut ca va pierde totul.

In doua luni a transformat spitalul in centru pentru batrani cu ajutorul consiliului local. Acum vestea izvoarelor de la Cervenia a ajuns in toata tara.

Discutie cioban- reporter:

Cioban:"Am fost si eu. Am observat ceva".
Reporter: "In sensul ... potentei?"
Cioban:" Domnule, eu va dau raspunsul la orice, dar va intreb si eu de ce ma intrebati?"
Reporter: "Pai venim de acolo si vrem sa stim daca e asa. Faceti cu ochiul daca ajuta la...?"
Cioban: "Da, ajuta".

VIDEO PROTVPLUS.RO