Terenuri, masini si chiar un avion, scoase la licitatie de statul roman. Cat a reusit ANAF sa recupereze din prejudicii
Daca doriti sa va cumparati o masina, electrocasnice, haine, sau poate chiar o cisterna auto, nu ar strica sa urmariti si site-ul ANABI.
Agentia pentru ''Administrarea Bunurilor indisponibilizate'', in dosare ale DNA sau DIICOT, va face mai multe licitatii publice. Prima va avea loc, in 27 iulie.
Cei care doresc sa cumpere aceasta cisterna, se pot inscrie la licitatie cu 10% din valoarea ceruta. Daca doritorul nu poate sa mearga pana la Craiova sa vada pe viu vehiculul poate afla de pe pagina de internet informatiile necesare: de la anul de fabricatie pana la starea tehnica.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Tot anul acesta angajatii ANABI urmeaza sa evalueze si 237 de autoturisme, 24 de metri cubi de lemn, 40 de containere cu role de tabla si peste 40 de tone de minereu de mangan. O adevarata provocare va fi si evaluarea unui avion CESSNA cu 4 locuri. Aeronava a fost indisponibilizata intr-un dosar de evaziune fiscala si se afla in proprietatea unei firme din Deva.
Potrivit unui bilant oficial statul roman a reusit sa confiste de la diverse persoane condamnate 22 de terenuri, 20 de case, 17 apartamente si un loc de parcare. Unele bunuri au fost executate in dosare mari de coruptie.
Pe lista proprietatilor confiscate se numara si acest teren de aproape 4 mii de metri patrati situat pe strada Barbu Vacarescu la nr 168. Deja 160 de metri patrati au fost expropriati pentru largirea Soselei Fabrica de Glucoza.
Din pacate ANAF a recuperat anul trecut doar 20 de milioane de lei desi procurorii au indisponibilzat peste 700 de milioane de lei. Banii pot intra in bugetul Statului numai daca cei urmariti penal vor fi gasiti vinovati in instanta.