Nunta de neuitat pentru doi tineri din Romania. Un om de afaceri german a aranjat sa fie dusi cu combina la biserica

11-05-2014 19:02


Doi amorezi din orasul Flamanzi au avut parte duminica de o nunta pe care niciunul dintre invitati nu o va uita curand. Au vrut ceva cu totul iesit din comun, iar patronul miresei, un om de afaceri neamt s-a gandit sa le indeplineasca dorinta.

Si-a dat seama ca o caleasca sau o limuzina ar fi mult prea banale, asa ca a modificat o combina agricola si i-a condus personal pe insuratei intai la primarie, apoi la biserica.

Patronul miresei s-a ocupat de tot aranjamentul cu inimioare, buchete de flori si o canapea pe care cei doi miri sa stea cat se poate de confortabili. Tot el a venit cu ideea sa ataseze intreaga platforma de combina.

Sofer in ziua cea mare a fost chiar omul de afaceri neamt.

Cei care-s mai importanti, sunt aici in fata. Eu sunt doar taximetristul. Eu nu am inventat roata olarului, acesta este standard in Germania. Trebuia facut ceva ce nu face toata lumea. Vremea e perfecta pentru un astfel de eveniment si acum plecam cu pasiune la biserica”, a spus Roman Kaurzer, administratorul firmei si patronul miresei.

In fata primarului, niciunul n-a avut emotii. Gestul lor le-a adus aminte localnicilor de nuntile de pe vremuri.

Reporter: “Cand v-ati casatorit, cum era?”
Localnica: “Aveam 16 ani jumatate. A venit cu carul cu boi si m-a luat de acasa, cu trompete.”

O parte dintre cei prezenti se gandesc acum sa apeleze si ei la modelul german de transport cand isi vor organiza nunta.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO