Meci amical al "generatiei de aur", la Targoviste. Spectatorii, cuceriti de pasele lui Belodedici si golurile lui Vladoiu

11-09-2014 08:08


Piata Tricolorului din Targoviste s-a transformat miercuri seara in teren de fotbal. Generatia de aur a fotbalului romanesc a intalnit echipa consilierilor locali, intr-un meci amical care a facut deliciul celor cateva sute de spectator.

Partida s-a incheiat cu un scor pe masura valorii jucatorilor: cate opt goluri a inscris fiecare echipa, in aplauzele spectatorilor.

Sute de oameni s-au strans in Piata Tricolorului din oras doar ca sa mai vada o data celebrele pase ale lui Miodrag Belodedici sau golurile lui Jean Vladoiu.

Timp de 90 de minute, echipa fostilor fotbalisti, dar si cea a consilierilor, si-au tinut spectatorii cu sufletul la gura. Fiecare jucator a dat totul pe teren, iar scorul a fost pe masura: 8 la 8, a fost rezultatul cu care s-a incheiat partida amicala.

Ion Craciunescu: "Excelent. E o initiativa extraordinara! Uitati cata lume este."

Jean Vladoiu: "Frumos, foarte frumos. Ne-am simtit foarte bine si felicitari tuturor celor implicati. Am vazut si mai devreme un joc frumos. Ne bucuram ca avem asemenea evenimente."

Dupa fluierul final, spectatorii s-au inghesuit sa ia autografe si sa se fotografieze cu marii fotbalisti. Vedetele au fost Miodrag Belodedici, Ion Craciunescu dar si Rafael - noul solist al trupei IRIS.

Contemporanii generatiei de aur si-au adus la meci si copiii, sa vada si ei ce inseamna fotbal adevarat. Meciul amical dintre generatia de aur a fotbalului romanesc si consilierii locali a incheiat festivitatile dedicate zilelor cetatii Targoviste. 

VIDEO PROTVPLUS.RO