Locul din Romania unde si-au dat intalnire motociclistii din tara. Cum s-au organizat cele mai trasnite concursuri pe motor

Dată publicare: 11-07-2015 19:03
Dată actualizare: 14-07-2015 07:02


Sute de motociclisti au invadat in acest weekend o padure de langa Ramnicu Sarat - in Buzau, la un festival nonconformist care a tulburat linistea din zona.

Bikerii s-au falit cu motoarele lor scumpe, unele chiar si de cateva zeci de mii de euro si fiecare a demonstrat cat de bine se pricepe sa stapaneasca sutele de cai putere de sub sa. Tot in padure s-au organizat si cele mai trasnite concursuri pe motor.

Motociclistii din toata tara si-au dat intalnire in padurea Plesesti de langa Ramnicu Sarat si dupa ce si-au instalat corturile au inceput Moto Bikers Party. Cel mai asteptat a fost concursul de mancat carnati, la care si fetele au dat o mana de ajutor, urcate in spatele motociclistilor.

A venit apoi randul baietilor sa isi arate indemanarea. Cei mai priceputi s-au intrecut intr-o proba de viteza. Insa castigatori au fost declarati cei care au reusit sa parcurga o distanta de cativa metri, cat mai incet - fara sa puna piciorul jos, ori sa li se opreasca motocicleta.

Cei care nu s-au inscris la concursuri, au stat pe margine si le-au prezentat curiosilor motoarele lor scumpe.

Printre multimea de rebeli, l-am intalnit si pe un domn care ne-a spus ce inseamna sa fii biker. "Este un mod de viata, este un mod de solidaritate intre anumite persoane, demnitate, onoare", a precizat acesta.

Petrecerea motociclistilor s-a aflat anul acesta la a sasea editie.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO