Lista greselilor pe care le face romanul in concediu in strainatate!


Ultimul update: Sambata 28 Aprilie 2012 08:53
Data publicarii: Luni 08 Iunie 2009 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Suntem una dintre cele mai cheltuitoare natii din toata Uniunea Europeana. Ultimele studii in materie arata ca un turist roman, desi castiga prost la el acasa, lasa intr-o vacanta petrecuta in strainatate chiar si de 10 ori mai multi bani ca un neamt.

Si asta pentru ca noi adoram sa ne schimbam garderoba, sa mancam la restaurant, chiar daca avem masa asigurata, si sa aducem acasa un geamantan de suveniruri.

Nu ne permitem noi prea multe concedii pe an, dar si cand plecam nu ne mai uitam la punga. Este concluzia agentilor de turism care cred ca romanii nu stiu inca sa-si aleaga o vacanta, iar odata ajunsi la destinatie arunca usor banii stransi intr-un an intreg.

Occidentalii au o alta filosofie. Merg de doua-trei ori peste granita si se odihnesc sau petrec. In orice caz, nu sa isi cumpere haine la reduceri, ca noi.

Alege o destinatie de vacanta si afla care sunt "trucurile" de concediu!

Ai sfaturi pentru cei care vor sa plece la drum? Stii totul despre un oras sau o tara? Ai fotografii spectaculoase sau vreo filmare care sa ilustreze cateva randuri? Trimite-ne povestea ta!

 

Tags: turism, travel,

Plaja scaldata in ceata! S-a intamplat astazi la Mamaia!
Agentii de turism vor sa fie platiti ca sa aduca straini in vacanta la noi
Skiathos - You are from Romania, you are my friend!
VIDEO PROTVPLUS.RO