Festival artizanal al înghețatei, în Parcul Herăstrău
Toată lumea iubeşte îngheţată, dar ce ne facem când ştim că nu este aşa sănătoasă? Câţiva specialişti s-au adunat în Capitală, la primul festival artizanal al îngheţatei, unde bunătatea este preparată doar din ingrediente naturale.
Dacă sunteţi pofticioşi, nu va faceţi griji, organizatorii vor fi în parcul Herăstrău până duminică seară şi va aşteaptă să gustaţi din zecile de sortimente. Singura problemă sunt cozile din faţa tonetelor.
Producătorii din gelaterii au adus la târg reţete de îngheţată artizanală cu peste 50 de arome şi specialităţi pentru a ademeni clienţii, oricât de pretenţioşi ar fi. Şi... au reuşit. După mai bine de 40 de minute de stat la coadă, în arşiţa soarelui, la 32 de grade C la orele prânzului, pofticioşii, indiferent de vârstă, nu s-au mai putut hotărî asupra aromei.
Parcul Herăstrău din Capitală a devenit vineri seară raiul pofticioşilor. Peste 50 de tipuri de îngheţată cu diferite topinguri va aşteaptă aici. Toate, din ingrediente naturale, numai bune de savurat.
Dacă o îngheţată din comerţ are aproximativ 200 de calorii, un astfel de preparat artizanal conţine doar îndulcitori naturali, spun specialiştii. Iar preţul este unul accesibil - 5 lei cupa. Iar pentru mămicile grijulii, este deşertul ideal.
Chiar dacă au stat ore bune la coadă, pentru cei mici diversitatea de arome şi gusturi a fost pe măsură aşteptărilor.
Festivalul se încheie duminică, iar organizatorii au pregătit concerte în fiecare seară, astfel va puteţi savura îngheţată ascultând muzică bună.