Mariana Buica a nascut o fetita de aproape 3kg. Femeia a decis sa dezvaluie si numele tatalui

Ultima actualizare: 25-04-2014 07:10

Tanara de 26 de ani, din Dolj, care pana anul trecut era cea mai grasa femeie din Romania, cu 240 de kilograme, a devenit mamica. De Pasti, Mariana Buica a nascut o fetita de aproape 3 kilograme, Erika Maria.

Copila este perfect sanatoasa, spune cu mandrie cea care i-a dat viata. In ultimul an, Mariana a slabit 121 de kilograme si nu vrea sa se opreasca aici.

In duminica Pastelui, la pranz, Mariana a adus pe lume o fetita. Erika Maria s-a nascut natural, a luat nota 9 si a cantarit 2 kilograme si 940 de grame. I-a adus cea mai mare bucurie mamei sale.

Mariana Buica: “Nu mi vine sa cred ca sunt cu fetita in brate. Nu am asteptam asa repede sa am un copil. Ma simt foarte bine si fata este foarte bine. E o minune, asa, pentru ca am nascut-o chiar in ziua de Pasti.”

Ionela Buica, sora Marianei: Am fost alaturi de ea. Ma bucur foarte mult, si eu am trei fetite si ma bucur.

Fetita este foarte cuminte, spune cu mandrie Mariana care s-a hotarat sa dezvaluie si numele tatalui, Costel Lacatusu. Este fostul sot al Victoriei, femeia de 240 de kilograme care a murit din cauza obezitatii, acum 4 ani.

Costel este acum in Spania. Vecinii spun ca le seduce pe femei si le abandoneaza.

Pe Victoria si pe Mariana le-a cunoscut insa in judetul Olt, intamplarea facand ca ele sa traiasca in localitati invecinate. Cu Victoria are o fetita de 4 ani, de care insa nu se ingrijeste, sustin rudele. La randul ei, Mariana spune ca nu vrea sa aiba de-a face cu el.

Mariana Buica: “Nu vreau sa ma viziteze. N-am nicio treaba cu tatal, imi cresc eu copilul. Nu regret ca am facut un copil. E copilul meu si atata tot, sa ma lase in pace.

Mariana vrea sa tina din nou dieta. Anul trecut avea 240 de kilograme, cand a aflat ca e insarcinata cantarea 130, iar acum a ajuns la 119 kilograme. Femeii i-a fost indepartata o portiune din stomac.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO