Cea mai proasta gluma. Descinderi cu flori la Vama Stanca Costesti

08-03-2011 14:32


Angajatele Vamii Stanca Costesti, din judetul Botosani, au trait senzatii tari de ziua femeii. Cu toata agitatia declansata de descinderile din ultima perioada, doamnele au inghetat de spaima cand la intrarea in tura s-au trezit incercuite de mascati.

Zambetul le-a revenit pe buze abia cand au vazut ca, in loc de catuse, cei de la trupele speciale s-au indreptat spre ele cu flori.

Pentru ca efectul sa fie total, mascatii si-au pregatit misiunea speciala in cel mai mare secret, iar dimineata la prima ora s-au urcat in masini si au descins in vama cu girofarele pornite. Au fost momente de panica atat pentru politistele de frontiera, cat si pentru angajatele din vama care de saptamani bune au palpitatii la vederea descinderilor din alte puncte de trecere a frontierei.

La vederea florilor, femeile aproape ca n-au mai avut putere sa se bucure. Abia cand mascatii s-au retras, au rasuflat usurate. Actiunea trupelor speciale a starnit si zambetele femeilor care tranzitau punctul de trecere a frontierei si care au primit la randul lor cate o floare.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO