Fara apa la robinet dupa ce un administrator a furat 400.000 de lei

08-03-2011 14:06


Sute de familii din Ploiesti au ramas fara apa calda la robinete, desi si-au platit la timp facturile. Numai ca banii lor n-au ajuns unde trebuia, adica la furnizor.

S-au oprit in buzunarul administratorului asociatiei, care acum nu le mai deschide usa. E vorba de o suma uriasa, 400.000 de lei,pe care oamenii nu stiu cum sa o recupereze.

Initial, oamenii au fost convinsi ca e vorba de o defectiune, dar in scurt timp au aflat ca au fost deconectati pentru neplata. Administratorul le-a luat banii, dar, luni in sir, n-a platit mai departe funizorul de apa calda. Asa s-a strans datoria uriasa.

Desi datoria e veche de aproape doi ani, oamenii habar n-au avut. Asta pentru ca somatiile de plata ajungeau tot la administrator care n-avea niciun interes sa le faca publice. Totul s-a aflat abia cand n-a mai fost apa calda la robinete, iar de atunci nici administratorul nu mai e de gasit.

Oamenii au decis sa schimbe administratorul, iar pe cel care le-a furat banii il vor da in judecata. Ca sa aiba totusi apa, intre timp, o sa puna mana de la mana sa stranga bani pentru datorie.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO