Criza si la hartia de la Finante! Si-au scris pomelnicele pe cereri

06-03-2010 00:00


Incercarea unora de a face cu orice pret economii naste situatii jenante si chiar periculoase. La Directia de Finante din Galati, cei care vin sa isi plateasca darile au avut parte de surprize.

 

Pe spatele formularelor tipizate au gasit fie datele personale ale altor contribuabili, fie pomelnice bisericesti. "Ne cerem scuze, dar asa stricam mai putina hartie", a venit repede explicatia.
 

Pe inteles, unul dintre cei care au ajuns la Finante sa faca o cerere a descoperit ca cineva s-a gandit la binele "preotului Costica, al parintilor Stefan si Daniel... si s-a rugat din tot sufletul ca Marina- Gabriel - Daniela - Minodora, Stefan si Gheorghe" sa aiba spor in viata si parte de multa sanatate.

Din pacate acest formular nu a fost un accident. Multe altele sunt scrise fata- verso.

Daca un functionar a confundat biroul cu altarul si a trimis la retiparit pomelnicul personal poate fi amuzant, faptul ca alti colegi au lasat la voia intamplarii datele confidentiale ale unor platitori de taxe e chiar grav.


Dupa ce s-au trezit cu o avalansa de plangeri, cei de la Finante au renuntat sa mai faca economie si verifica absolut toate tipizatele. De asemenea, angajatii care lucreaza cu publicul sunt chestionati acum de sefii lor care vor sa afle cat de des merg... la biserica.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO