Concert extraordinar sustinut la Targu Jiu de Alexandru Tomescu. Spectatorii, impresionati de sunetul viorii Stradivarius

29-05-2016 08:26

Alexandru Tomescu si vioara sa Stradivarius au induiosat inimile ascultatorilor, sambata seara intr-un concert extraordinar sustinut la Targu Jiu.

Pentru prima data, el a concertat in aer liber pe o scena situata chiar langa Coloana Infinitului, din Parcul Brancusi. Si nu a fost singur, alaturi de el s-a aflat Ana Munteanu, tanara cunoscuta dupa ce a participat la emisiunea "Romanii au talent".

Alexandru Tomescu a pornit intr-un turneu prin tara, unde canta in sali spectacol, insa la Targu Jiu a fost cu totul special, a concertat in aer liber. Emotia transmisa de public i-a redat artistului impresia ca se afla in alta tara.

Alexandru Tomescu, violoncelist: "O atmosfera cu totul speciala, am inteles ca e primul concert care se tine aici. Targu Jiu mi se pare ca e un oras care incepe sa se defineasca prin cultura, ceea ce este un lucru foarte bun si nou in Romania."

Pe acordurile sublime de vioara, Ana Munteanu, a incantat privirile ascultatorilor prin creatiile ei din nisip, care au infatisat operele sculptorului Constantin Brancusi.

Ana Munteanu, sand artist: "Pentru Brancusi nu a fost nici un antrenament inainte, deci a fost o improvizatie 100% pe scena."

Publicul, prezent in numar foarte mare, a ascultat neclintit spectacolul din vioara.

La final cei doi artisti au coborat de pe scena in ropote de aplauze.


VIDEO PROTVPLUS.RO