Aplicații pentru animalele de companie, care ușurează mult viața proprietarilor
Americanii spun că există o aplicaţie pentru orice ar căuta omul. Iar programatorii români plusează şi vin pe piaţă cu aplicaţii pentru animalele de companie.
Stăpânii grijulii pot avea în format digital carnete veterinare de sănătate. Şi le pot face profil de matrimoniale prietenilor necuvântători ca să-şi găsească mai uşor perechea potrivită.
Dacă uită să meargă la un vaccin cu căţelul, stăpânii pot plăti mai mult, pentru că o iau de la capăt cu schema de imunizare. Pe Daniela o anunţă din timp aplicaţia.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
”Fluffy este un căţel, un bull terrier de 6 ani şi jumătate, are 27 de kilograme. Este băieţel. Intru în panoul principal, unde văd când mi-a programat medicul veterinar următoarea vaccinare”, spune Daniela Țăranu.
”În zilele noastre, am ajuns să folosim telefonul aproape la orice. Noi creăm practic un carnet digital de sănătate pentru animale. Pentru proprietari este gratuit”, explică Sebastian Gabor, programator.
Aşadar, ai carnetul de sănătate în telefon, dar ce te faci când eşti plecat din oraş cu tot cu animalul de companie, iar acesta mănâncă o bucată de ciocolată sau dă iama în trusa de medicamente? Scoţi din nou telefonul şi deschizi alta aplicaţie, care în funcţie de coordonatele pe care ţi le identifica în câteva secunde şi de programul clinicilor din zona ţi le listează pe cele mai apropiate.
Alex are două pisici şi a deschis alt program, care îi listează pe cei care ar oferi găzduire felinelor, pentru 10-20 de euro pe zi.
”N-am încredere din start în nimic ce ţine de online. Nici când vine vorba de magazine online, trebuie un pic verificate. Dar mi-ar folosi aplicaţii de genul. Aş putea căuta pe cineva care să-mi îngrijească animalele cât sunt plecat”, susține Alexandru Caragea, proprietar.
Aplicaţiile schimbă şi felul cum socializează cei îndrăgostiţi de aceleaşi râse. Până acum se găseau unii pe alţii la faţa locului, conduşi de căţei.
Acum îi potriveşte o aplicaţie, în funcţie de parcul pe care îl preferă. Cât despre viaţa de familie, un cuplu cu 50 de ani de căsătorie şi-a rugat copiii să facă un profil online pentru Max.
”Chiar dorim să găsim o fetiţă pentru el. Are patru ani. Nu-i găsim parteneră. E sănătos, băţos”, spun proprietarii.
Să nu uităm divertismentul. Există aplicaţii care susţin că interpretează lătratul, ca omul să ştie dacă partenerul său e flămând, mulţumit sau nervos. Atenţie, programatorii nu îşi asumă răspunderea pentru o "traducere" greşită.
CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!
Sursa: Pro TV
Etichete: caine, pisici, aplicatii, proprietari, programatori,
Dată publicare:
15-03-2018 19:26