Un tânăr fără permis a spulberat mai multe persoane de pe trotuar, în Vaslui

Ultima actualizare: 08-08-2020 09:28

Un tânăr fără permis de conducere s-a urcat la volanul unei mașini și a făcut prăpăd pe o stradă din Vaslui. Nu a mai putut stăpâni autoturismul și a spulberat un grup de persoane aflate pe trotuar.

O femeie în stare critică a fost preluată de un elicopter SMURD. Răni, mai puțin grave, au suferit și trei fete. Două dintre ele sunt acum în grijă medicilor.

Maşina a fost scăpată de sub control pe o stradă aglomerată din Vaslui. Martorii au sunat disperaţi la 112 şi au anunţat că autoturismul a spulberat un grup de persoane care se aflau pe trotuar. Zona a fost imediat împânzită de salvatori. O femeie de 66 de ani, în stare extrem de gravă, a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la o clinică din Iaşi.

Dr Andrei Constantin SMURD Vaslui: "Pacienta e conştientă, cooperantă. A fost prinsă intre bordura unui gard şi maşina. A fost chemat elicopterul pentru că are amputaţie completă de gamba stânga. Cu dânsa mai erau 3 tinere, cu leziuni minore."

Două dintre fete, în vârstă de 11, respectiv 14 ani au fost duse la spital.

Între timp, poliţiştii au început cercetările. Primele date arată că tânărul de la volan, care nu are permis de conducere, a ajuns pe contrasens, a lovit o bordură, apoi vehiculul a fost aruncat pe trotuar.

Individul nu consumase băuturi alcoolice, spun agenţii.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO