Un joc de ruletă rusească între doi politisti s-a încheiat groaznic

Ultima actualizare: 27-01-2019 11:27
Saint Louis, Missouri, politista ucisa,
ABC

Caz șocant petrecut în Saint Louis, Missouri, unde o polițistă a fost ucisă joi, de un coleg, după ce au jucat ruleta rusească, relatează ABC News.

Nathaniel Hendren, un polițist de 29 de ani, din orașul american Saint Louis a fost arestat vineri după ce un joc de tip ruleta rusească, cu o colegă, s-a încheiat groaznic.

Potrivit sursei citate, Hendren, care era la datorie în momentul tragediei, se juca cu Alix, de 24 de ani, un joc ce presupunea ca fiecare să rămână cu un singur glonț în arma din dotare, apoi pe rând îl îndreptau spre celălalt și apăsau pe trăgaci.

Potrivit unui al treilea polițist, martor la tragedie, Hendren a învârtit cilindrul și a apăsat pe tragăci pe lângă Alix. Pentru că glonțul nu a ieșit de pe țeavă Alix a luat arma și l-a luat la țintă pe Hendren, dar nici de data asta glonțul nu a ieșit.

Apoi a fost rândul lui Hendren să pună mâna pe armă, a îndreptat-o spre femeie și a împușcat-o mortal în piept. Spre deosebire de colegul ei, Alix nu se afla de serviciu în momentul tragediei. Femeia a murit la spital din cauza rănii. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO