Un bărbat a amenințat cu cuțitul o șoferiță de autobuz, pentru că i s-a cerut să poarte mască

Ultima actualizare: 13-06-2020 14:58
cutit
iStock

Un bărbat din Buzău a ameninţat cu un cuţit şoferiţa unui autobuz care i-a cerut să-şi acopere faţa cu mască de protecţie.

Ulterior, bărbatul a ameninţat şi taxatoarea de pe un alt mijloc de transport în comun, când i-a cerut biletul. Bărbatul a fost reţinut.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Buzău, citați de News.ro, bărbatul de 32 de ani din municipiu a fost reţinut pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, ameninţare şi port sau folosire fără drept a unui obiect periculos, iar sâmbătă va fi propus instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Vineri seară, individul împreună cu un alt cunoscut ar fi urcat într-un autobuz aparţinând societăţii de transport în comun din oraş, iar la urcare şoferiţa le ar fi cerut celor doi să şi acopere faţa cu măştile de protecţie, aşa cum se impune.

Individul de 32 de ani a ameninţat-o pe femeie cu un cuţit pe care-l avea asupra lui, totul desfăşurându-se în faţa celorlalţi călători.

Ulterior, cei doi s-au urcat într-un alt mijloc de transport în comun şi ar fi ameninţat o taxatoare care le-ar fi cerut biletul de călătorie. Până la urmă, cei doi au fost prinşi de poliţiştii şi jandarmii chemaţi la faţa locului prin 112. Indivizii au încercat să fugă, dar au fost prinşi şi duşi la audieri.

Doar în cazul unuia s-a dispus reţinerea, celălalt fiind considerat doar martor al incidentelor.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO