Scandal sângeros cu săbii între două grupări interlope din București. Două persoane, în stare critică

Ultima actualizare: 10-01-2020 17:44
politia
Pro TV

Un conflict violent a avut loc joi seară, în Capitală, între două grupuri de interlopi, una cu legături cu Gruparea sportivilor, două persoane ajungând la spital în stare critică.

„La data de 9 ianuarie,în jurul orei 22:00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că la două unităţi spitaliceşti din Bucureşti s-au prezentat doi bărbaţi răniţi, cel mai probabil ca urmare a unei altercaţii”, anunţă Poliţia Capitalei.

Protagoniştii scandalului au fost Emil Marius Alecu, poreclit Bebino sau King Kong şi Cezar Petcu, cunoscut sub numele de Joe, potrivit News.ro.

Emil Marius Alecu i-ar fi cerut o sumă de bani lui Cezar Petcu, care a fost de acord să-i achite o parte din sumă şi l-a chemat să-i facă plata, locul de întâlnire ales fiind unul public.

Cezar Petcu, fost boxer, însoţit de câțiva prieteni, l-a aşteptat pe Bebino la locul de întâlnire.

Imediat ce Emil Marius Alecua sosit, însoțit de asemenea de apropiați, a început bătaia, ajungându-se ca ambele tabere să facă uz de arme albe.

Conform surselor citate, un tânăr ar fi fost rănit grav de Emil Marius Alecu, care la rândul său ar fi fost rănit cu sabia de Cezar Petcu.

Încercând să se apare, Bebino şi-a pierdut un deget. O a doua lovitură cu sabia a primit-o în spate.

Ambele victime au ajuns de urgenţă la Spitalul Sf. Pantelimon, unde în scurt timp s-au adunat zeci de apropiaţi. Pentru Bebino au venit, în afară de tatăl său, membri marcanţi ai grupării Sportivilor.

Pentru a preveni un al doilea conflict violent, la faţa locului au intrevenit, în forţă, trupele speciale ale Poliţiei Capitalei, iar mai multe persoane aflate în curtea spitalului au fost ridicate.

Atât Cezar Petcu, cât şi Emil Marius Alecu, sunt acum acuzaţi de tentativă de omor, însă ancheta este abia la început, urmând să fie identificate toate persoanele care au participat la conflict.

De altfel şi Poliţia Capitalei anunţă într-un comunicat că, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul Tribunalului Bucureşti, Serviciul Omoruri face cercetări pentru două infracţiuni de tentativă de omor.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO