Orbit de gelozie, un bărbat l-a înjunghiat mortal pe iubitul colegei pentru care făcuse o pasiune. ”Era obsedat de ea”

Dată publicare: 19-04-2021 19:30
Dată actualizare: 19-04-2021 19:39


Crimă pasională într-o localitate din judeţul Alba. Un bărbat de 36 de ani, orbit de gelozie, şi-ar fi înjunghiat rivalul după ce şi-a dat seama că nu mai are nicio şansă la fata pe care o curta de mult timp.

Obsesia pentru o colegă de serviciu l-a transformat într-un monstru pe un bărbat din Alba. În plină noapte, individul a dat buzna în casă peste femeia care nu îi împărtășea sentimentele și l-a ucis pe tânărul cu care aceasta avea o relație.

După crimă, agresorul a încercat să dispară, însă polițiștii i-au dat de urmă și l-au reținut. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

"- Unde e cuțitul?
- L-am pierdut.
- Unde-i?
- L-am pierdut.
- E acolo prin grădină? Unde l-ai aruncat?
- Prin grădină a căzut
".

Acesta este momentul în care bărbatul acuzat de crimă este prins de polițiști, într-o zona împădurită la 40 de kilometri de Alba Iulia. Încerca să se ascundă de echipajele care îl căutau deja de câteva ore.

Duminică noapte, individul a mers acasă la un coleg de serviciu care avea o relație cu o tânără pe care o plăcea și el și a făcut măcel.

 

”O amenința pe la lucru că o omoară”

 

Octavia Gus, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba: "Ar fi pătruns fără drept în locuința victimelor și pe fondul geloziei ar fi aplicat acestora lovituri în zone vitale".

În urma loviturilor primite, bărbatul s-a stins. Iubita lui a ajuns cu răni la spital. Acum este bine.

Victimele și agresorul se știau de multă vreme. Lucrau împreună la aceeași fabrică. Cel acuzat acum de crimă o plăcea pe femeie doar că în ultimul timp- spun cunoscuții lor - el trecuse însă de la gesturi de simpatie la amenințări și urmăriri.

Coleg: "El era obsedat de ea. Între timp ei i-a plăcut de victimă, era mai tânăr și băiat frumos și o urmărea la fabrică, venea la parcări. Nu putea să tolereze acea legătură, o pasiune pentru ea”.

Coleg: "Era gelos pe Dani că umbla cu ea, o amenința pe la lucru că o omoară, că dacă nu face cu ea o omoară, voia el să fie cu ea și la fata aia nu îi plăcea de el deloc”.

 

Bărbatul ucis avea 23 de ani

 

Trei capete de acuzare au fost formulate deja la adresa bărbatului pe care gelozia l-a împins la rele: omor calificat, tentativă de omor și violare de domiciliu.

Flancat de polițiștii din trupele speciale - unul cu o armă de asalt, la ieșirea de la audieri - individul a tăcut când a fost confruntat cu motivele faptei lui.

Gabriela Groza este doctor în psihologie. Este de părere că bărbatul își crease o obsesie pentru femeia care nu îi împărtășea sentimetele. Când ea a avut o relație cu un alt coleg de muncă s-ar fi simțit trădat.

Gabriela Groza, doctor în psihologie: "Este posibil ca agresorul să fi crezut la cel mai real mod că are o relație cu victima și când spun victima, mă refer la victima hărțuirii, la persoana de sex feminin și nu la persoana decedată. Chiar dacă este lipsită de realitate sau de suport această credință cum că el ar avea o relație, dar e posibil ca el să fi acționat pe baza aceastei realități care în mintea lui era prezentă. Poate fi vorba de gelozie, de a se simți el umilit sau trădat".

Bărbatul ucis avea 23 de ani.


 

Tags: crima, alba,


VIDEO PROTVPLUS.RO