Crimă oribilă în Bihor: și-a omorât din gelozie soția cu care avea 9 copii și a îngropat-o în gunoi

Dată publicare: 19-04-2021 16:38
Dată actualizare: 19-04-2021 17:32


Gelozia a fost mobilul în cazul unui omor sinistru petrecut în Bihor. O femeie a fost ucisă de bărbatul cu care avea 9 copii. După crimă, individul a ascuns corpul soției la câțiva kilometri distanță, pe malul unui râu.

După sinistra descoperire, bărbatul a fost arestat imediat, pentru omor deosebit de grav.

Bănuielile de adulter existau în familia celor doi de ceva vreme, însă nimeni nu își imagina că se poate ajunge la așa ceva. Joia trecută, una dintre fiice și-a căutat mama și nu a mai găsit-o acasă.

Fiică: Dimineața, când o zis, nu mai am găsit-o. Și-atât știu. Și c-o omorât-o, atât.
Reporter: Dar v-a spus că a omorât-o?
Fiică: Da, o recunoscut. După trei zile, a recunoscut că a omorât-o. El o zis că era gelos pe ea. Și n-ar avea pe cine să fi gelos, că era tot cu el, peste tot".

Inițial, bărbatul le-a spus tuturor că femeia ar fi fugit pe geam.

Noră: ”A venit la mine și întreabă de mine: ”nu te-a sunat soacră-ta pe telefon, că a plecat, a fugit, a deschis geamul și a plecat”. Zic nu. El a mințit că ea a fugit pe geam, că el a omorit-o. O încărcat gunoiul și a dus-o și a îngropat-o”.

Când au văzut că mama lor nu vine acasă nici a doua zi, unul dintre fii a reușit să îl determine pe bărbat să mărturisească.

Fiu: ”Și-am ajuns până la fața locului, unde era cadavrul îngropat. Și gunoiul era în altă parte. După gunoi am știut că cadavrul o să fie îngropat acolo".

Gheorghe Fekete, liderul comunității rome din Tinca: ”Asta a fost o tragedie. S-a întâmplat în casă și a dus-o și a înmormântat-o. Adică a făcut o groapă și a pus-o acolo".

 

Femeia era cu 11 ani mai tânără

 

La fața locului au ajuns și procurorii.

Gheorghe Vidican, prim-procuror Parchetul Bihor: ”Victima, în urma loviturilor primite, decedând. Ulterior, autorul acestei fapte a procedat la ascunderea cadavrului în zona apropiată localității Tinca, pe malul Crișului Negru".

Bărbatul este arestat pentru 30 de zile.

Cei doi erau căsătoriți de câteva decenii și nu se știe exact cum s-a ajuns la criza de gelozie. Bărbatul are acum 67 de ani, iar femeia era cu 11 ani mai tânără.

Așa că în mintea lui a început să încolțească gândul că este înșelat. La audieri, a recunoscut crima și a povestit pas cu pas ce s-a întâmplat în acea zi.

Cei doi au 9 copii în total, iar trei dintre ei sunt încă minori. Urmează așadar o anchetă socială, care va hotărî ce se va întâmpla cu ei: dacă vor rămâne în grija fraților mai mari sau vor fi luați în protecția statului.

 

Tags: crima, bihor, gelozie,


VIDEO PROTVPLUS.RO