Ce au găsit anchetatorii în locuința autorilor crimei din Brașov. Procuror: ”Fapta a fost premeditată”

Dată publicare: 13-04-2021 18:20
Dată actualizare: 13-04-2021 20:02


O adolescentă de 17 ani și un tânăr de 23 sunt suspecți în cazul unei crime oribile din Brașov. Procurorii spun că tânăra a pretins că este maseuză și a ajuns astfel în casa unui bărbat.

Doar că a mers la așa-zisul client împreună cu iubitul, hotărâţi să îl jefuiască. Tâlhăria s-a transformat în crimă când victima a realizat ce se întâmplă. Suspecții au fost reținuți.

Bărbatul era șofer de autobuz și locuia singur într-un apartament din Brașov. Fără să știe că intră într-o cursă, a apelat la serviciile tinerei.

Într-un apartament, spun achetatorii, cei doi tineri au pus la cale ceea ce trebuia să fie un jaf. Adolescenta a dat anunţ pe internet că oferă servicii de masaj. Însă planul ei era, se pare, de a intra cu uşurinţă în locuinţele unor oameni. Ceea ce s-a şi întâmplat: a fost contactată de bărbatul de 46 de ani care, fără nicio ezitare, a invitat-o la el acasă, joi seara, la ora 10.

Dar la întâlnire a mers şi prietenul fetei. Acesta a reușit să fure printre altele un laptop și niște carduri. Iar bărbatul a fost ucis când a încercat să îşi recupereze lucrurile, spun anchetatorii.

Vlad Teodorescu, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul de Minori și Familie: ”Fapta a fost premeditată, prima dată a intrat suspecta de 17 ani şi ulterior a intrat şi inculpatul. Victima a fost tâlhărită şi ucisă de către cei doi autori”.

Bărbatul i-a urmărit pe tâlhari de la etajul trei până la parter, unde a fost găsit de un vecin, prăbușit într-o baltă de sânge.

Vecină: ”Au lucrat împreună ea şi cu băiatul de 23 de ani pentru a-l tâlhări. La noi în bloc nu a fost niciodată aşa ceva”.

La patru zile de la crimă, forțe impresionate de poliţişti criminalişti, însoţiţi de trupele speciale, au descins într-un bloc de garsoniere din oraș, unde cei doi, tânăra de 17 ani și iubitul ei cu 6 ani mai mare, locuiau cu chirie.

Vecin: ”Supravegheau pe acolo, stăteau pe aicea, dădeau roată împrejur; nu am văzut atâta poliţie, cel puţin 15, maşini, de toate erau”.

La percheziţia făcută în garsoniera suspecţilor au fost găsite mai multe obiecte luate din casa bărbatului ucis, printre acestea laptopul și cardurile.


VIDEO PROTVPLUS.RO