A fost publicată o nouă înregistrare cu primarul din Sângeorz-Băi și fiica sa: ”Gura mică!”

Ultima actualizare: 17-09-2020 16:49
Traian Ogâgău
Facebook.com

O nouă înregistrare cu primarul din Sângeorz-Băi, care își umilește fiica, a fost publicată joi de adevarul.ro.

De această dată este vorba despre o înregistrare audio care, potrivit sursei citate, începe cu plânsul unui copil, în timp ce primarul liberal se răsteşte.

”Gura mică”, spune el, în timp ce trânteşte, sparge şi răstoarnă diverse obiecte, într-un moment de furie scăpată parcă de sub control.

În tot acest timp, o altă voce, care pare a fi tot a unui copil, posibil un frate mai mare, încearcă să o calmeze pe fetiţă şi îi spune şoptit: „Linişteşte-te, nu mai plânge, că te bate şi mai tare. Orice ar fi, nu mai plânge, că eu, orice-ar fi, şi dacă mă loveşte tare, nu plâng”. Traumatizată, copila întreabă: „Rămâne acasă? Ce bine ar face să plece, să se mute de la casa asta” - scriu cei de la adevarul.ro.

Autoritatea pentru Protecţia Drepturilor Copilului a anunțat, joi, că s-a sesizat în cazul primarului din Sângeorz-Băi care şi-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, ţinând-o dezbrăcată, în genunchi, solicitând sesizarea organelor de cercetare penală.

Traian Ogâgău, primarul din Sângeorz-Băi a filmat momentul în care îşi umileşte fiica, pe care a pus-o să se dezbrace şi să stea în genunchi şi cu mâinile ridicate deasupra capului, fetiţa fiind obligată să repete că va fi cuminte şi că nu îşi va mai face părinţii de râs.

Gazeta de Bistriţa a relatat că Poliţia s-a autosesizat în acest caz.

„Conducerea I.P.J. BN a dispus efectuarea de verificări cu privire la imaginile apărute în spaţiul public”, a declarat pentru Gazeta de Bistriţa, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Crina Sîrb.

După ce imaginile au apărut în spaţiul public, Ogâgău a transmis un comunicat referitor la ceea ce el a numit prejudiciul de imagine adus fetiţei sale, Traiana, de către PSD în plină campanie electorală.

”Viaţa personală este viaţă personală şi nu poate fi folosită în campanie cu atât mai mult copiii! De fapt ce să ne mai mire, aţi dat foc la biserici ca să câştigaţi alegeri!”, afirmă Traian Ogâgău.

De asemenea, el a postat un mesaj video pe Facebook în care susţine că, „cine cruţă nuiaua îşi urăşte fiul”.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO