O femeie a fost sechestrată, bătută, tunsă şi dezbrăcată de fiul şi fiica patronului său, ajutați de un pompier

Ultima actualizare: 10-10-2021 19:42

Întâmplări pline de barbarie s-au petrecut într-o comună din Bihor. Doi frați care își bănuiau tatăl de relații extraconjugale ar fi decis să se răzbune pe femeia pe care o credeau că i-ar fi parteneră.

 Ar fi ademenit-o în sediul firmei familiei, unde ar fi sechestrat-o în ore în șir și ar fi torturat-o. Apoi, susțin anchetatorii militari care au preluat cazul, ar fi umilit-o, abandonând-o goală în curtea casei părintești. Cei doi frați au fost reținuți, împreună cu iubitul fetei care este subofițer la ISU Bihor.

Coșmarul femeii, o simplă contabilă din localitatea Ortiteag, județul Bihor, a început vineri. Fiica și fiul patronului pentru care lucra au chemat-o la sediul firmei sub pretextul unor discuții. Femeia - și ea mamă a doi copii - este în divorț și era bănuită de copiii șefului ei că ar trăi cu acesta.

Soțul victimei: "Cei trei o acuzau pe ea că ar fi avut ceva relație cu taică-su și voia să le despartă familia, acum, din punctul meu de vedere nu știu dacă sunt adevărate sau nu sunt adevărate, nici nu are relevanță. A chemat-o la sediul firmei, acolo a închis ușa cu cheia, a fost o privare de libertate, un sechestru împotriva voinței ei, după care i-au luat banii, telefonul// au început să o bată, s-o agreseze. Au zis că o omoară, a tuns-o cheală, i-a tăiat sprâncenele".

Chinul îndurat de femeie ar fi durat ore în șir - spun anchetatorii. Apoi agresorii au urcat-o - legată și dezbrăcată - în mașînă și au dus-o la mama ei.

Sora victimei: "Au venit toți trei împreună cu sora mea. Pur și simplu au scos-o din mașină și au aruncat-o în curte. (Reporter: Avea haine pe ea?) Nu, era dezbrăcată. Cu sora mea am vorbit, mi-a spus clar că nu e nimic adevărat, sunt doar bănuielile lor."

Rudele ranitei îi cunoșteau pe agresori, așa că polițiștii le-au dat rapid de urmă. Este vorba de fiica de 27 de ani și de fiul de 29 ai șefului victimei - patronul unei firme de construcții și fost primar în comună. Dar la agresiune a participat și iubitul tinerei - un pompier de 31 de ani din Oradea - așa că a fost sesizat Parchetul Militar Cluj-Napoca.

Căpitan Andrei Rotaru, ISU Crișana: "Acesta este angajat al ISU Bihor din 2017. Instituția noastră o să pună în aplicare măsurile care se impun în funcție de concluziile instanței de judecată."

Colonel magistrat Liviu Alexandru Lascu, prim procuror Parchetul Militar Cluj Napoca: “Zice că a fost bătută, legată, sechestrată, iar după agresiune i-au luat și bani, card și telefon”.

Au fost făcute descinderi în casa unde ar fi fost sechestrată contabila, iar anchetatorii au găsit hainele femeii, dar și mașana de tuns folosită la tortură. Urme de sânge au fost găsite inclusiv în autoturismul cu care a fost transportată victima.

La audieri cei doi frați nu au vrut să răspundă la întrebări, iar pompierul s-a declarat nevinovat. Toți trei au fost reținuți pentru 24 de ore pentru lipsire de libertate și tâlhărie. Tatăl celor doi frați nu a putut fi contactat ca să își spună punctul de vedere.

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO