Femeie din Florida, ucisă de iubitul gelos. Era căsătorită cu un român, pentru bani

Ultima actualizare: 01-01-2021 21:56
Femeie din Florida ucisă de iubitul gelos, pentru că era căsătorită cu un român, pentru bani
Shutterstock

O femeie din Florida a fost ucisă de iubitul gelos pentru că aceasta era căsătorită cu un român, pentru bani. Românul îi dădea 500 de dolari pe lună pentru a obține cetățenia americană.

 

Crima a avut loc acum aproape cinci ani, dar detalii s-au aflat abia acum, din dosarul ajuns în instanță. Avocatul presupusului criminal pledează pentru un caz de nebunie temporară și cer internarea acestuia într-un centru de îngrijiri psihiatrice.

Yusef Jamal Green i-a tăiat gâtul iubitei sale, Lauren Ashley White, pe 3 ianuarie 2016, în apartamentul în care femeia locuia cu chirie, consideră anchetatorii, potrivit Yahoo News.

Avocații lui Green nu contestă faptul că și-a ucis prietena în vârstă de 27 de ani, în apartamentul ei din Lake Worth. Aceștia susțin însă că bărbatul nu era în deplinătatea facultăților mintale și ar trebui să fie închis într-un spital psihiatric, mai degrabă, decât trimis la închisoare pe viață. Deocamdată, el rămâne în arest, iar toate procesele de crimă din Florida au fost suspendate din luna martie, din cauza crizei COVID.

Oribila crimă a fost descoperită de bunica femeii, Ursula White Lemmens, care a venit acasă la nepoata ei, îngrijorată că de trei zile nu mai răspundea la telefon.

Bunica fetei a observat că mașina nepoatei sale nu era parcată la locul obișnuit în complexul rezidențial, iar apoi a urcat și a bătut la ușă. Nu i-a răspuns nimeni și s-a uitat pe geam, observând înăuntru o lumânare care ardea. Atunci a sunat la Poliție, iar oamenii legii au pătruns în locuință și au găsit victima într-o baltă de sânge, cu gâtul tăiat.

Victima locuia cu iubitul ei iar acesta a devenit gelos după ce a aflat de căsătoria pe bani cu cetățeanul român, care se numește Alexandru Nicolae.

Criminaliștii au mai descoperit un jurnal, în care presupusul criminal scrisese că iubita lui îi este infidelă.

Bunica femeii i-a spus unui detectiv că nepoata ei era căsătorită cu un cetățean român pe nume Alexandru Nicolae pentru bani, în ciuda faptului că trăia cu Jamal Green.

Iubitul femeii descoperise recent documente despre căsătoria secretă, a spus bunica. Ea a mai relatat că nepoata ei îi spusese că iubitul a amenințat-o că va chema autoritățile de imigrare și o va raporta dacă îl părăsește.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO