Directoare din Spitalul Piatra-Neamț, înjunghiată mortal de soț în incinta spitalului

Ultima actualizare: 10-01-2020 19:20

Un incident sângeros s-a petrecut vineri seara la Spitalul de Urgență din Piatră Neamț, incident care aduce în atenție problema siguranței cadrelor medicale în spitalele românești.

Directoarea unității, în vârstă de 49 de ani, a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit. Suspectul principal este soțul femeii, cu care se afla în divorț.

Femeia ucisă promovase examenul pentru funcţia de director de îngrijiri al Spitalului de Urgenţă din Piatră Neamţ acum două zile şi vineri a fost prima ei zi de lucru în noua funcţie.

Soţul, cu care, potrivit unor surse, era în proces de divorţ, a mers la cabinetul ei. Avea ascunsă în haine o armă albă şi a aşteptat orele de vizită ca să intre în spital.

Ce s-a întâmplat în cabinetul directoarei este încă neclar. La un moment dat, însă, asistentele medicale au auzit venind de acolo zgomote şi strigăte de ajutor. Când au intrat să vadă ce se întâmplă, au găsit-o pe directoarea medicală cu mai multe răni pe corp. Soţul ei ar fi fost observat când părăsea incinta cu un cuţit în mână.

Grav rănită, victima a fost dusă imediat la Unitatea de Primiri Urgențe, unde doctorii au început manevrele ca să o salveze. Femeia s-a stins însă în scurt timp.

Agresorul în vârstă de 50 de ani a fost prins de poliţişti. La faţa locului sunt criminalişti şi procurori care investighează cazul.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO