Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier

29-04-2019 08:51


Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit în această dimineaţa, într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa, după ce maşina pe care o conducea a lovit mai mulţi copaci.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, luni dimineaţa a avut loc un grav accident rutier la ieşirea din localitatea Săcele spre Năvodari.

Un bărbat de 43 de ani conducea un autoturism, iar, din cauza neadaptării vitezei, maşina a părăsit carosabilul şi a acroşat copacii dintr-un stufăriş. În urma accidentului, conducătorul auto a decedat.

Maşina era condusă de creatorul de modă Răzvan Ciobanu, care se afla singur în autoturism.

CITIȚI ȘI: Surse: Ce au găsit anchetatorii la locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu

Acesta a fost găsit lângă autoturism, cadrele medicale ajunse la faţa locului constatând decesul.

Poliţiştii continuă verificările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul şi dacă autoturismul s-ar fi răsturnat.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, şoferul a rulat cu autoturismul aproape un kilometru în afara şoselei.

"În data de 29.04.2019, în jurul orelor 7,15, am fost sesizaţi de producerea unui accident mortal. Un bărbat, de 43 de ani, a condus un autoturism, pe DJ 226, dinspre Năvodari către Săcele şi ajungând la intrarea în localitatea Săcele, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a rulat aproximativ 850 metri, după care a intrat în coliziune cu mai mulţi copaci. A rezultat decesul la fata locului al conducătorului auto", a transmis IPJ Constanţa.  

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu avea 43 de ani.

Vedeți mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa: News.ro, Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO