Cadavru descoperit pe o stradă din Constanța. "De o săptămână miroase, dar nu ne-am uitat"

04-10-2019 07:14


Descoperire macabră într-o zonă intens circulată din Municipiul Constanța.

Câţiva tineri au încercat să vadă care este sursa unui miros greu şi în spatele unui gard au găsit cadavrul unui bărbat ce zăcea acolo, după câte se pare, de mai bine de două săptămâni.

Deocamdată nu i se cunoaşte identitatea și se fac cercetări pentru a afla cauzele decesului.

Muncitorii de la o spălătorie auto din zonă spun că de mai bine de o săptămână se simţea un miros greu, însă nu au fost curioşi să afle de unde vine.

Martori: "De mai bine de o săptămână miroase dar nu ne-am dat seama să ne uităm mai bine să vedem care e treaba".

Nişte tineri au încercat joi să descopere de unde vine mirosul. După un gard, printre boscheţi, au observat trupul unui bărbat, deja în descompunere. Aşa că au anunţat de îndată autorităţile.

Tineri: "S-a simţit un miros foarte puternic. Am crezut că sunt nişte animale ceva moarte".

Tineri: "Am crezut că e un câine mort sau ceva, da' în colo, se vede că e un om."

Poliţiştii constănţeni au ajuns imediat la locul indicat.

Andreea Iliescu, purt.cuvânt IPJ Constanța: "Poliţiştii Secţiei 1 efectuează cercetări într-o cauză privind moartea în condiţii suspecte a unui bărbat. Cadavrul se află în stare avansată de putrefacţie, acesta a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate cauzelor decesului."

Potrivit anchetatorilor identitatea bărbatului nu a putut fi încă stabilită şi efectuează cercetări pentru moarte suspectă. Din primele informaţii, pe trupul bărbatului nu ar exista urme de violenţă.

VIDEO PROTVPLUS.RO