Moarte misterioasă a unui model din Thailanda. Ce s-a întâmplat la o petrecere

Ultima actualizare: 28-09-2019 12:27
Model din Thailanda, mort în condiții misterioase - 3
Instagram

Moartea misterioasă a unui model din Thailanda, al cărei cadavru a fost descoperit în recepția unui bloc de apartamente, a îngrozit națiunea și a scos în evidență riscul cu care se confruntă femeile care lucrează în acest domeniu.

Thitima Noraphanpiphat avea 25 de ani și lucra ca prezentator de produse, model și entertainer și a fost angajată să servească băuturi la o petrecere în data de 16 septembrie, într-o locuință din orașul Nonthaburi, situat lângă capitala Bangkok, relatează CNN.

Mai multe imagini cu Thitima găsiți în galeria foto

Cadavrul ei a fost găsit în recepția blocului de locuințe mai târziu în acea noapte, iar principalul suspect a devenit bărbatul care a angajat-o, care era și proprietarul clădirii.

Autoritățile l-au arestat miercuri pe bărbat, care era și el fotomodel, după ce imaginile de pe camerele de supraveghere îl arătau cum căra cadavrul într-un lift, înainte să o lase pe canapeaua din recepție.

Moartea modelului a dominat agenda mass-media din Thailanda, iar circumstanțele morții fetei și ultimele ore de viață ale acesteia au devenit ținta mai multor speculații și zvonuri.

Joi, autoritățile au arestat alte șase persoane care au participat la petrecere, după ce o altă femeie, angajată și ea la petrecere, a făcut o plângere la poliție, după ce i s-a dat de băut până a devenit inconștientă și s-a trezit dezbrăcată în următoarea dimineață.

Thitima era de asemenea mamă și muncea pentru a-i oferi fetei ei de trei ani o educație și o viață bună, relatează Bangkok Post.

Cazul modelului ucis a adus în atenția publicului industria de servicii din Thailanda, în care femeile, cunoscute drept „drăguțele”, sunt angajate să promoveze diferite produse în cadrul saloanelor auto, petrecerilor, barurilor sau cluburilor de noapte.

Aceste femei sunt văzute prost de societate, ceea ce le împiedică pe majoritatea să caute sprijin legal în cazul unui abuz.

Abuzurile sexuale și de alte feluri sunt comune în cazul acestor evenimente, a declarat Naiyana Supapung, președintele Fundației Teeranat, o organizație care militează pentru drepturile omului și egalitatea de gen.

 

 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO