"Dormi ca un Android". Aplicatiile pentru smartphone, care iti monitorizeaza somnul

Ultima actualizare: 28-12-2013 06:39
somn

Stim cu totii cat este de important sa avem un program echilibrat, cu suficiente ore de somn si cu exercitii fizice. Acum exista aplicatii care ne ajuta sa avem grija de noi, sa ne incadram in programul ideal de odihna.

Exista mai multe aplicatii pentru monitorizarea somnului. Sleep as Android, Sleep Cycle si Sleepbot sunt doar cateva din acestea.

Daca ati inventat si voi aplicatii similare sau aveti un proiect in domeniul tehnologiei, participati la concursul Smart Nation! Cele mai bune idei vor fi premiate!

Sleep as Android (Dormi ca un Android) este o aplicatie destinata – ati ghicit! – utilizatorilor care au Android.

La inceput a fost creata ca sa-l trezeasca din somn, cat mai bland posibil, pe utilizatorul ei.

Aplicatia monitorizeaza somnul, ofera un grafic al orelor de odihna si avertizeaza atunci cand apare o lipsa de somn.

Daca aveti cosmaruri, sforaiti sau vorbiti in somn, aplicatia va afla totul si poate ajuta chiar la diagnosticarea unei afectiuni destul de grave, apneea in somn.

Sleep as Android va va trezi dimineata cu muzica sau sunete placute din natura, in functie de preferinte.

Sleep Cycle este o aplicatie pentru cei care au iOS, scrie Life Hacker. Costa 1 dolar si ajuta si la monitorizarea miscarilor pe care le faceti in somn.

Daca lasati telefonul cu aceasta aplicatie langa perna, va afla de cate ori va miscati in pat sau va treziti noaptea. Toate datele sunt apoi oferite sub forma unor grafice.

Tot pentru cei care au Android este disponibila si aplicatia SleepBot.

Monitorizeaza miscarile pe care le faceti in somn, va ajuta sa va treziti intr-un mod cat mai placut, iar cel mai important lucru: spre deosebire de celelalte doua aplicatii, aceasta este gratuita.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO