"Slujba mea este sa vad cum mor visurile". Cele mai detestate joburi din lume

Ultima actualizare: 25-10-2012 10:13
Recuperator de case

Compromisul merge mana in mana cu criza. Aceste doua concepte au fost exploatate la maximum de sefi in aceasta perioada de neliniste economica, iar angajatii au muncit in plus, desi asta nu s-a vazut la final de luna.

Business Insider: Citeste mai jos un top cu cele mai detestate lucruri pe care angajatii au fost nevoiti sa le faca la locul de munca:

1. "A trebuit sa vand unei persoane bolnave de Alzheimer un card de credit de 5000 de dolari".

"Desi femeia nu stia unde locuieste, care este numele ei complet, care este numarul de asigurare a trebuit sa ii vand un card de credit cu o limita de 5000 de dolari, pentru ca seful meu a stat langa mine in timpul acestei convorbiri si ma presa sa inchei acest contract. In timpul discutiei a trebuit sa ii amintesc de trei ori ca nu sunt fiul ei.

Mi-am calcat orice principiu, insa "efortul" meu a fost "rasplatit" cu 75 de dolari la sfarsitul lunii"

2. "A trebuit sa tai organele unor crabi vii"

"In timpul liceului am lucrat ca ajutor de bucatar intr-un restaurant unde eram nevoit sa prepar mancaruri pe baza de crustacee. Cel mai urat lucru pe care am fost nevoit sa il fac a fost sa scot organele unor crabi vii, si apoi sa ii prepar.

Daca inainte stiam cum se face acest fel de mancare, nu cred ca as mai fi mancat vreodata".

3. "A trebuit sa promovez angajatii care aratau bine"

"Cand m-am angajat la Abercrombie & Fitch eram considerata o persoana atragatoare din punct de vedere fizic (in 2000), si am fost imediat promovata pe scara profesionala. Insa cu trecerea timpului am fost nevoita sa aplic aceeasi tehnica. Sefii mei mi-au sugerat sa folosesc o scala de masurare a frumusetii angajatilor, dupa care sa imi ghidez promovarile: 1 - cel mai frumos angajat, 4 - cel mai urat angajat.

Mi-am dat demisia de la jobul meu si am fost foarte fericita ca nu mai trebuie sa fac acest lucru".

4. "Am fost nevoit sa omor o caprioara cu un cutter"

"Lucrez ca ingrijitor la un teren de golf. Pentru ca intinderea este foarte mare si trece si printr-o padure, animalele salbatice au cel mai mult de suferit. Se intampla deseori ca animalele sa fie omorate de masinile care trec pe drum pentru a ajunge pe terenul de golf.

S-a intamplat ca o caprioara sa fie lovita de masina, iar eu nu aveam pusca la mine pentru a-i curma suferinta. Mi-am chemat superiorul la locul accidentului, iar el mi-a dar un cutter si mi-a zis sa o omor cu aceasta ustensila de birou. A fost cel mai greu moment din viata mea".

5. "Slujba mea este sa vad cum mor visurile"

"Intru in casele oamenilor. Ma simt ca un intrus care intra cu bocancii si calca in picioare amintiri de zeci de ani. Pe tocurile usilor sunt facute semne cu creionul - dovada ca micutii au crescut rapid, pe pereti inca se mai vad urme ale tablourilor, sau ale fotografiilor de familie. Este foarte greu sa dau afara din caminul lor oameni care au trait in acea casa momente vesele sau triste.

Ma uit de multe ori in ochii lor si vad cum resemnarea a sters si a uscat lacrimile. Vad in ochii lor cum visele dispar. Eu sunt cel care le omoara visele. De multe ori imi povestesc ca nu si-au mai platit ratele la banca pentru ca au un copil bolnav, iar medicamentele sunt prea scumpe. Insa banca nu te iarta nicio secunda, banca nu vede dincolo de necaz, dincolo de viata.

Ca recuperator de case imi este foarte greu sa nu vad cum oamenii sufera, cum si-au instraintat sperantele si idealurile, cum viata lor devine un desert".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO