Topul celor mai ieftine benzinarii din Bucuresti. Diferenta e si de 10 lei

benzina

Preturile la cele aproape 50 de benzinarii pe care Petrom le detine in Bucuresti variaza de la o statie la alta, economiile care se pot face intre un plin la cel mai scump punct de alimentare si cel mai ieftin fiind de circa 10 lei.

Ziarul Financiar:  Astfel, diferenta dintre o alimentare pe Calea Doro­bantilor si una in Ferentari este echivalentul unui sendvis. De exemplu, cea mai scumpa benzina din sorti­men­tul Premium fara plumb 95 din toata re­teua Petrom din Bucuresti se gaseste la unitatea situata pe Calea Dorobantilor, nr. 180, zona cunoscuta de altfel si pentru cafe­nelele extrem de costisitoare sau pen­tru chiriile ridicate. Un litru de benzina la aceas­ta unitate se poate cumpara cu 5,42 de lei, un plin facut pe Calea Doro­ban­tilor ajun­gand sa coste 271 de lei, daca se ia in calcul un rezervor cu o capacitate de 50 de litri.

Gandul: Cum au fost ELIBERATI doi traficanti de droguri pentru ca “inca din cele mai vechi timpuri, canepa a fost o planta traditionala a romanilor” O judecatoare de la Tribunalul Bucuresti nu a fost de acord cu propunerea procurorilor DIICOT de a-i aresta pe doi traficanti de droguri de risc, considerand ca interdictia de a nu parasi localitatea este o masura restrictiva suficienta. Practic, judecatoarea Iosefina Parvu nu contesta probele procurorilor, dar sustine ca cele doua persoane, acuzate de trafic ilicit de droguri de risc, nu prezinta pericol social concret pentru ordinea publica. Potrivit procurorilor - ale caror sustineri instanta nu le-a contrazis - cei doi cultivau canabis, pe care il comercializau. Motivele invocate de judecatoare pentru punerea in libertate a celor doi traficanti sunt cel putin bizare si nu contin aprecieri de natura juridica. Cazul a ajuns in atentia Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), care va discuta joi raportul intocmit de Inspectia judiciara.

Romania Libera: Cum se ingroapa dreptatea la tribunalul Braila Magistratul Alina Atena Pavel, care judeca dosare de insolventa la Tribunalul Braila, a dat o hotarare judecatoreasca de blocare a conturilor unei firme bucurestene fara a preciza in dispozitivul sentintei - asa cum impune legea- cuantumul sumei pentru care a dispus poprirea asiguratorie. Consecinta a fost blocarea tuturor conturilor firmei parate la toate bancile, sumele depasind cu mult cuantumul valorii aflate in litigiu. In plus, desi societatea astfel pedepsita a facut recurs, dosarul a fost tinut in arhiva tribunalului aproape o luna si jumatate dupa pronuntare, in loc sa fie trimis spre judecare la instanta superioara a Curtii de Apel Galati. Recursurile declarate la popririle asiguratorii se judeca in regim de urgenta, termenul fiind de 48 de ore sau de cel mult 5 zile. Legea insa nu este valabila si pentru Tribunalul Braila. Dosarul a fost trimis la Curtea de Apel Galati abia dupa ce Romania libera a solicitat in scris, prin registratura, motivele pentru care dosarul a fost „uitat" in sertarele tribunalului.

Ziarul Financiar: Topul celor mai ieftine benzinarii din Bucuresti: diferenta dintre un plin in Ferentari si unul pe Calea Dorobantilor este de 10 lei  Astfel, diferenta dintre o alimentare pe Calea Doro­bantilor si una in Ferentari este echivalentul unui sendvis. De exemplu, cea mai scumpa benzina din sorti­men­tul Premium fara plumb 95 din toata re­teua Petrom din Bucuresti se gaseste la unitatea situata pe Calea Dorobantilor, nr. 180, zona cunoscuta de altfel si pentru cafe­nelele extrem de costisitoare sau pen­tru chiriile ridicate. Un litru de benzina la aceas­ta unitate se poate cumpara cu 5,42 de lei, un plin facut pe Calea Doro­ban­tilor ajun­gand sa coste 271 de lei, daca se ia in calcul un rezervor cu o capacitate de 50 de litri.

Citește și
Osama bin Landen
Singurul roman care a stat fata in fata cu Osama: Avea o privire blanda

Adevarul: Cum sa mori dintr-o fractura Florin Adrian Diaconu, un copil din comuna Tiganesti, a decedat in Joia Mare dupa ce si-a fracturat piciorul si a facut septicemie. Parintii il acuza de malpraxis pe medicul Gheorghe Panculescu, de la Spitalul Judetean Alexandria. Baiatul avea un handicap din nastere si era imobilizat in scaunul cu rotile. La 22 februarie el a cazut din pat si si-a rupt piciorul. Parintii l-au dus la spital, iar medicul i l-a pus in ghips. „Am stat doua zile in spital si in afara de un algocalmin si un fenobarbital altceva nu i-a dat. Ne-a chemat dupa o luna sa-i scoata gipsul si atunci a vazut ca-i rana si i-a dat antibiotic. Pe 22 martie am plecat la Bucuresti, la «Grigore Alexandrescu». Medicii au ramas uimiti de starea proasta in care se afla Florin si l-au bagat imediat la Terapie Intensiva. A doua zi l-au operat, dar, dupa trei saptamani de stat la reanimare, chiar in Joia Mare, a murit, pentru ca infectia ajunsese la plamani. Avea septicemie", ne-a spus mama baiatului.

Jurnalul National: Un fleac! Masurile lui Basescu ne-au ciuruit Astazi se implineste un an de cand presedintele Traian Basescu a anuntat taierea salariilor bugetarilor cu 25% si a pensiilor cu 15%. Ulterior, pachetul de austeritate a fost modificat, dupa ce Curtea Constitutionala s-a opus reducerii pensiilor, si a fost decisa majorarea TVA cu 5 puncte procentuale. Insa, aceste masuri, pentru care guvernul Boc si-a asumat raspunderea in Parlament nu au reusit sa urneasca economia din gaura in care a cazut, desi au fost anuntate drept salvatoare si indispensabile de catre presdintele Traian Basescu. Acum, dupa 12 luni, tragem linie si socotim. Bugetul e si mai sarac, tara si mai indatorata, economia a tot scazut nesustinuta de Guvern, populatia a saracit. A reaparut inflatia, o taxa nedeclarata, parsiva, care loveste nemilos atat in saraci, cat si in bogati.

Articol recomandat de sport.ro
Kosovarii nu au uitat de România! Cum au reacționat după tragerea la sorți a preliminariilor Cupei Mondiale
Kosovarii nu au uitat de România! Cum au reacționat după tragerea la sorți a preliminariilor Cupei Mondiale
Citește și...
Cat de importanta a fost tortura in prinderea lui bin Laden
Cat de importanta a fost tortura in prinderea lui bin Laden

Dupa ce a fost prezentat traseul care a condus la fortăreaţa pakistaneză în care se ascundea bin Laden, foşti oficiali ai administraţiei Bush au revendicat succesul, pe care l-a pus pe seama politicii de folosire a unor tehnici de interogare dure.

Singurul roman care a stat fata in fata cu Osama: Avea o privire blanda
Singurul roman care a stat fata in fata cu Osama: Avea o privire blanda

Adrian Mac Liman e singurul jurnalist roman care a reusit sa-i ia un interviu personajului Osama bin Laden. Se intampla in 1983, in Elvetia, la Geneva, in timpul tratativelor organizate de ONU privind incercarile de aplanare a conflictului ruso-afgan.

Cum ajunge un boschetar sa vanda polite de milioane de lei
Cum ajunge un boschetar sa vanda polite de milioane de lei

Un barbat fara locuinta din Bucuresti a detinut 54 de firme, prin intermediul carora a primit mandate pentru a vinde mii de polite Casco si RCA emise de o companie mare din Romania.

Recomandări
De ce depinde soarta negocierilor pentru formarea noului Guvern. Răspunsul pe care îl așteaptă fiecare partid din coaliție
De ce depinde soarta negocierilor pentru formarea noului Guvern. Răspunsul pe care îl așteaptă fiecare partid din coaliție

Începe o săptămână de foc pentru partidele pro-europene care negociază formarea noului Guvern. Liderii PSD, PNL, USR și UDMR se vor reuni pentru a discuta despre programul comun de guvernare, pe baza datelor din buget.

Iarna începe să-și intre în drepturi. Zonele în care este anunțat viscol. Vântul va bate cu până la 120 de km/h
Iarna începe să-și intre în drepturi. Zonele în care este anunțat viscol. Vântul va bate cu până la 120 de km/h

Iarna pare că își intră în drepturi, cel puțin la altitudini mari. Meteorologii anunță că, de la ora 10:00, până marți seara, la ora 21:00, în zona de munte va bate vântul cu până la 90 de km pe oră.

Acum 35 de ani, la Timișoara, s-a strigat pentru prima dată „Libertate”. Cum a început Revoluția din decembrie 1989
Acum 35 de ani, la Timișoara, s-a strigat pentru prima dată „Libertate”. Cum a început Revoluția din decembrie 1989

Ziua de 16 decembrie 1989 a rămas în istorie ca reprezentând începutul sfârşitului pentru regimul condus de Nicolae Ceauşescu.