VIDEO: Genericul noului Dallas ii scoate din sarite pe fani. Cum va arata serialul

Ultima actualizare: 11-10-2012 05:07

Serialul, care a fost vizionat cu sufletul la gura de toti romanii in perioada comunista si care a strans in fata televizoarelor milioane de oameni din intreaga lume, revine pe micul ecran.

Daily Mail: 13 ani de dragoste, rivalitati, dorinta de imbogatire si multi bani au tinut in fata ecranelor milioane de oameni. Insa acum, dupa mai bine de 20 de ani de la terminarea serialului familia Ewing apare din nou pe micul ecran.

O noua serie din filmul Dallas este realizata si ii reuneste pe Larry Hagman - JR si Patrick Duffy, alias Bobby.

VIDEO. Arme reale si chitare electrice. Cum s-au inregistrat efectele de sunet din Transformers 3

Linda Gray - Sue Ellen - fosta sotie nevrotica a lui JR revine si ea in serial.

Hagman are acum79 de ani, Duffy are 62 and Linda Gray are 70, noul serial promite sa nu se lase influentat de anii care au trecut, ci sa aduca si mai multa rivalitate intre personaje.

Ai renunta la internet pentru un milion de dolari? VIDEO

Razboiul dintre personaje pare sa fie dus si de noua generatie a familiei Ewing - fiul lui JR John Ross si varul sau Christopher, care a fost adoptat de Bobby si sotia sa Pamela - care vir fi in centrul atentiei in noul serial.

Episoadele noi vor pastra pasul cu triunghiurile amoroase din vechiul serial, iar intrigile dintre personaje vor face deliciul publicului.

Noua serie va avea, pentru inceput, zece episoade, au declarat reprezentantii postului american de televiziune TNT, care mai spune ca aceasta va debuta abia vara viitoare.

TNT a difuzat deja pe post o varianta pentru noul generic, ce pastreaza linia celui vechi, dar cu o melodie noua fata de care fanii au strambat deja din nas.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO