Cand moartea iti rade in fata. O intreaga echipa de fotbal a murit pe teren. Gazdele au supravietuit

Ultima actualizare: 29-09-2012 18:51
morti bizare

Atunci cand oamenii se cred stapani pe viata lor, moartea le rade in fata. Au existat in istoria omenirii decese foarte bizare, care au marcat vietile urmasilor si din care fiecare ar avea de invatat. Citeste mai jos un top al celor mai stranii decese.

Buzz Feed: In anul 892: Maretul Sigurd din Orkney i-a taiat capul vrajmasului sau in timp ce se afla in saua calului sau. Dupa ce a plecat de pe campul de lupta si-a dat seama ca dintii vrajmasului sau i-au intrat in picior. In urma ranilor provocate si a infectiei imposibil de tratat in acele vremuri, Sigurd a murit.

Iisus, fotografiat pe un nor. Aparitia surprinzatoare este insotita de un curcubeu

In 1327 Eduard al II-lea, regele Angliei, a fost ucis intr-un mod foarte ciudat: i s-a introdus un fier incins in fund.

In 1478, George Plantagenet, Duce de Clarence, a fost executat. Ultima sa dorinta a fost sa fie inecat intr-un butoi cu vin.

In 1649 Sir Arthur Aston a fost batut mortal cu propriul sau picior de lemn.

In 1771, Adolf Fredrik, regele Suediei, a mancat pana a murit. Ultima sa masa a inclus homari, hering afumat, caviar, sampanie si 14 portii din desertul sau favorit.

In 1940 Marcus Garvey a murit dupa ce a suferit doua infarcturi dupa ce a citit doua epitafuri despre el. 

In 1974 Basil Brown, un sustinator inrait al mancarurilor sanatoase, a murit dupa ce a baut prea mult suc de morcovi.

In 1998, in Republica Democratica Congo, o intreaga echipa de fotbal a murit pe teren in timpul unui meci, dupa ce a fost lovita de fulger. Toti jucatorii din echipa gazda au supravietuit.

In 2010, rusul Vladimir Ladyzhensky a murit dupa ce a petrecut 6 minute intr-o incapere incalzita la 110 grade Celsius, la Campionatul Mondial de Sauna.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO