PSD i-a dat o functie inalta lui Florin Iordache, cel care a sustinut OUG 13. El este vicepresedinte al Camerei Deputatilor

Ultima actualizare: 07-04-2017 07:21
Florin Iordache

Deputatul PSD Florin Iordache a fost ales de plenul Camerei Deputatilor, cu 211 voturi „pentru” si 77 „impotriva”, in functia de vicepresedinte al Camerei.

Postul a ramas vacant dupa numirea Rovanei Plumb in functia de ministru delegat al Fondurilor Europene.

Votul a fost secret, cu bile.

„Propunere din partea grupului parlamentar PSD pentru ocuparea postului vacant de vicepresedinte al Camerei Deputatilor. Aceasta functie a ramas vacanta ca urmare a numirii doamnei Rovana Plumb in functia de ministru delegat pentru Fonduri Europene. Propunerea grupului parlamentar PSD este domnul Florin Iordache. Acest punct a fost introdus pe ordinea de zi a plenului ca sa intre in dezbatere, apoi la vot final”, a anuntat, luni, secretarul Camerei Deputatilor Ioana Bran, la finalul sedintei Biroului Permanent.

La inceputul lunii februarie, Florin Iordache a demisionat din functia de ministru al Justititiei, din cauza actiunilor de strada organizate in toata tara, pentru respingerea ordonantei de urgenta 13 privind modificarea Codurilor penale.

De altfel, Florin Iordache a fost cel care a elaborat si sustinut acest proiect controversat.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO