Victor Ponta: "Basescu minte din nou. Romania nu a iesit din criza"

07-02-2011 13:17

Victor Ponta

Social-democratii au dat astazi o replica presedintelui Traian Basescu, dupa anuntul acestuia ca Romania nu mai are nevoie de bani de la FMI, pentru ca a iesit din criza. PSD afirma, sec: "Traian Basescu minte din nou".

Basescu: Nu vom mai lua ultima transa de un miliard de euro de la FMI

"Vrem sa dam un semnal catre somerii din aceasta tara, catre pensionarii din aceasta tara, ca din pacate Traian Basescu minte din nou. Nu am iesit din criza, nu am iesit din recesiune economica, dar se poate face acest lucru cu un alt guvern si cu un alt fel de a conduce treburile tarii", a spus Victor Ponta.

In ceea ce priveste relatia Romaniei cu FMI si succesul acordului, raportat de autoritatile romane, Ponta afirma ca situatia este total diferita.

"Nu a ramas nimic, decat o datorie uriasa pentru romani si pentru noi cei care vom plati aceasta datorie, in rest banii ii regasiti in campania electorala de realegere a lui Traian Basescu si in firmele doamnei Udrea si ale celorlalti baroni locali, fie ca e vorba de Flutur, de Falca sau de cei pe care ii stiti foarte bine", a spus Ponta.

Presedintele PSD a explicat ca, pana acum, actualul guvern a adoptat masuri gresite, iar cel mai recent exemplu este al tragediei de la Uricani. Ponta a spus ca acolo guvernantii nu au investit bani pentru siguranta minerilor.

"La cativa kilometri de mina in care si-au pierdut viata niste oameni (...) s-au aruncat milioane de euro doar pentru ca doamna Udrea si un primar democrat-liberal sa inaugureze o telegondola portocalie", a declarat presedintele PSD.
 

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26