Cabine de vot, instalate in cele mai neasteptate locuri: restaurante, hoteluri si parcuri acvatice

Ultima actualizare: 24-08-2012 04:35
Sectii de votare

Pentru ca nu cumva sa ramana vreun alegator nemultumit, autoritatile au montat urne si cabine in cele mai neasteptate locuri: in restaurante, hoteluri, pensiuni, in parcul acvatic din Mamaia, dar si pe drumurile de munte circulate, precum Transalpina.

Chiar daca nu par prea interesati de politica si cinci calugari ai unui schit din Bucegi au sectie de vot speciala.

De doua zile, turistilor de pe litoral le fac umbra de pe stapi indicatoarele care le arata unde sunt amplasate cabinele de vot. In total, sunt 34 de sectii suplimentare, un sfert din cat si-ar fi dorit autoritatile. Cabine, urne, buletine si stampile, toate sunt pregatite si intr-o anexa de la intrarea in parcul acvatic din Mamaia.

Rezultatele de la Referendum 2012 le vei putea afla pe www.stirileprotv.ro.

La 1.600 de metri altitudine, in inima Bucegilor, langa schitul Pestera, autoritatile locale din comuna Moroieni au infiintat sectia de votare 305, in receptia hotelului unui senator. Oficialii sustin ca oamenii care locuiesc in zona, ar fi cerut acest lucru.

Din cei cinci calugari ai schitului, numai doi au buletin cu domiciliu stabil in zona. Iar slujitorii Domnului nu-si amintesc sa fi facut o astfel de solicitare.

Si, daca la schitul Pestera se voteaza la hotel, in localitatea Valea Adanca din Iasi, urnele vor fi amplasate intr-un magazin cu mobila, unde sunt asteptati peste 1000 de alegatori.

Nu putini sunt turistii pe care weekend-ul ii prinde in statiunile de la munte. Pentru cei care vor merge pe Transalpina, o sectie este amenajata in sediul administratiei drumurilor, iar in Sinaia sunt 12 sectii, inclusiv in hoteluri si restaurnate.

Lista completa a sectiilor de votare o puteti gasi AICI.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO