"Proiectul" pentru Bucuresti al viceprimarului "Tudy": "Vreau un oras pet friendly". Reactia Oanei Zavoranu, fosta iubita

07-07-2016 13:35


Scandal la prima sedinta a noului Consiliu Municipal din Bucuresti. Consilierii au numit viceprimarii, iar alegerile au uimit pe toata lumea.

VEZI ce averi au cei doi viceprimari

Unul dintre cei doi viceprimari, Tudor Ionescu, zis si Tudy, este cunoscut pentru scandalurile mondene, in care a fost implicat cand era iubitul Oanei Zavoranu. Al doilea, Aurelian Badulescu, este avocatul care l-a reprezentat pe Gigi Becali, nasul de cununie al Gabrielei Firea. Care vor fi prioritatile noilor viceprimari? Tudy, de exemplu, se gandeste sa faca din Bucuresti un oras prietenos, cu animalele de companie.

Tudor Ionescu, zis si Tudy, celebru in presa de scandal, a fost o vreme iubitul Oanei Zavoranu. A devenit cunoscut dupa ce a ajuns pe internet un filmulet in care se presupune ca era el, surprins intr-o ipostaza intima.

Apoi a facut pasul in politica. A fost membru PNL si a facut un stagiu la cabinetul europarlamentarului Cristian Busoi. Dar la alegerile din Bucuresti a ajuns consilier municipal pe lista partidului ALDE, iar 28 de alesi locali au decis ca este bun de viceprimar.

Tudy sustine ca nu viata sa amoroasa sau aparitiile in presa mondena l-au facut persoana numarul 2 in administrarea Capitalei. Se lauda cu trei facultati, doua masterate, o afacere cu vinuri si un catel. De ultimul se leaga planul sau pentru dezvoltarea Bucurestiului.

Tudor Ionescu, viceprimar: Proiect personal pentru RADET nu am... Viata mea personala nu o discut.
Reporter: Au aparut niste filmulete cu dvs pe internet, credeti ca va vor afecta aceste filmulete?
Tudor Ionescu: Munca mea este cea pe care o vedeti aici. Am un catel, un boxeras... suntem deficitari in ceea ce priveste conceptul acesta de oras pet friendly si este ceea ce imi doresc sa dezvolt.

Al doilea viceprimar, Aurelian Badulescu, fost avocat al lui Gigi Becali, sustine ca Tudy este alegerea bucurestenilor.

Aurelian Badulescu, viceprimar: "Dumnealui a fost ales de bucuresteni, poate de dvs, de familiile dvs."

Lucian Iliescu, consilier: "Va fi cel mai viril viceprimar pe care l-a avut Capitala."

Nicusor Dan, consilier: "Am auzit ca este un personaj celebru in lumea mondena, nu stiu sa aiba vreo competenta administrativa. Dam o importanta exagerata acestei functii, ei fac niste lucruri pe care primarul le deleaga."

Reactia primarului Gabriela Firea la alegerea celor doi viceprimari a fost scurta.

Gabriela Firea: "Acestea au fost propunerile grupurilor politice."

Oana Zavoranu nu este incantata de succesele in politica ale fostului iubit.

Oana Zavoranu: "Dansul a urmarit sa se afiseze cu o vedeta de talia mea pentru ca nu stia ce facea dansul cu aceste facultati si masterate. Si le plimba prin baie sau WC-uri publice. Nu stiu ce facea dansul daca nu era finul lui Calin Popescu Tariceanu."

Tudy sustine insa ca stie ce vor bucurestenii. Are o afacere in zona Obor, din Capitala si spune ca timp de 5 ani a vorbit cu zeci de mii de oameni care circula zilnic pe acolo. PNL a anuntat dupa sedinta consiliului municipal ca a cerut revocarea lui Tudy din functie.

Averea viceprimarilor Capitalei: Badulescu - teren, datorii de 275.000 de euro; Ionescu - masina, actiuni in trei firme

Noii viceprimari ai Capitalei, Aurelian Badulescu si Tudor Tim Ionescu, nu detin locuinte si nici conturi in banci, conform declaratiilor de avere depuse in vederea candidaturii la CGMB.

Badulescu are un teren agricol si datorii, iar Ionescu detine cota parte dintr-un apartament, o masina si actiuni in trei firme.

Aurelian Badulescu detine o cota parte de 50% dintr-un teren agricol de 4.500 de metri patrati in localitatea Paulesti din judetul Satu Mare, teren achizitionat in 2007. El are datorii de 250.000 de euro la o persoana fizica, Maria Alexandra Axinte si alte doua datorii la BCR, de 32.000 de lei si de 15.000 euro. Badulescu a avut venituri de 340.248 de lei de la cabinetul de avocatura.

Tudor Tim Ionescu detine o cota parte de 50% dintr-un apartament de 68 de metri patrati din Bucuresti, mostenit in 2013. El mai are un autoturism Volkswagen fabricat in 2008 si un motociclu Piaggio din 2011. Ionescu este asociat si administrator la trei firme:Wine Village SRL, AS-PO Constructii de Masini SRL si Atma - Nana SRL avand ca obiect de activitate comertul cu amanuntul al bauturilor in magazine specializate, sisteme de pompe industriale si, respectiv, producerea industriala de paine si produse de patiserie. De asemenea, detine functia de vicepresedinte ALDE sector 3. El a avut un venit de 1062 de lei ca director al Wine Village SRL.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO