Tipete si acuzatii vehemente la citirea motiunii de cenzura in Parlament
Cu documentul intitulat "11 impotriva Romaniei", PNL, PSD si UDMR incearca debarcarea Guvernului Boc.
In speranta ca vor amana momentul, democrat-liberalii au iesit de cateva ori din sala. A fost o sedinta in care senatorii si deputatii si-au folosit mult plamanii.
Pentru a doua zi la rand, aflati in situatia de a fi invinsi la vot, democrat-liberalii au incercat sa scoata de pe ordinea de zi motiunea de cenzura a colegilor de la PSD, PNL si UDMR.
Alegeri 2024
20:17
Ludovic Orban se retrage din cursa prezidențială și își anunță susținerea pentru Elena Lasconi. Reacția candidatei USR
19:41
Nicuşor Dan: Ar fi bine să rămână un singur candidat al partidelor de dreapta la prezidenţiale
10:00
Ce averi au candidații la alegerile prezidențiale. De la terenuri și case până la lingouri de aur, bijuterii și tablouri
17:07
Alegeri prezidențiale 2024. George Simion și Elena Lasconi, luptă strânsă pentru locul doi - sondaj la comanda USR
Initial, au spus ca poate fi depusa o motiune, deoarece liberalii, acum doua saptamani, au mai introdus una cu ocazia asumarii raspunderii Guvernului pentru Legea salarizarii unitare.
Discutiile in contradictoriu le-au rapit astfel toata dimineata. Asta in contextul in care PD-L ar fi vrut sa fie discutata joi si solicitarea presedintelui privind organizarea referendumului.
N-au avut succes! S-au ales doar cu critici dure. Liberalii i-au acuzat de populism, iar social-democratii i-au numit direct "nesimtiti".
Obositi de atatea dispute, parlamentarii au ascultat intr-un final motiunea care urmeaza sa fie dezbatuta si votata saptamana viitoare.