Teo Trandafir, castigatoare, potrivit rezultatelor finale

25-04-2010 00:00

UPDATE: Un nou inceput pentru Teo Trandafir, care a dat camerele de televiziune pe Camera Deputatilor. Ea a castigat, duminica seara, scrutinul din Colegiul 19 al Capitalei si a prins un fotoliu de deputat din partea PDL.

 

Potrivit rezultatelor finale, anuntate de BEC, diferenta dintre Teo Trandafir si contracandidata ei, Liliana Minca, a fost de 8%. Votul a scos la iveala un lucru important: nici macar 15% dintre alegatori nu s-au urnit... la urne.

Tarziu in noapte, la sediul PDL sector 4 era veselie mare. Vizibil emotionata, dupa ce a primit vestea ca a intrat in Parlament, Teo Trandafir si-a imbratisat colegii din echipa de campanie si a tinut primul discurs in calitate de om politic.

"Stimati telespectatori o sa incercam sa facem alt tip de politica... Incerc sa va fac o promisiune, prima din aceasta lunga cursa, aceea ca nu ma voi schimba", a spus Teo Trandafir.

Teo Trandafir a obtinut putin peste 54% din voturi. Din tabara ei, reprezentanta Aliantei PSD-PC, Liliana Minca, a felicitat-o pe castigatoare, dar a atacat PDL, spunand ca a invins cu un candidat de imprumut.

Prezenta a fost oricum extrem de mica. Doar 14,65% dintre locuitorii Colegiului 19 si-au exercitat dreptul de vot.

Luni, Teo Trandafir a participat pentru prima oara la o sedinta a conducerii PDL.

Cat despre cariera in televiziune, Teo Trandafir marturiseste, intr-un interviu pentru numarul din luna mai al revistei The One, ca i-a folosit foarte mult: "Primul lucru pe care l-am invatat si pe care o sa-l tin minte toata viata mea, l-am invatat din televiziune. Si anume: nu dormi, ca se vede! Am vazut politicieni dormind, politicieni citind, politicieni vazand film pe laptop, si mi-am dat seama cat e de rau. Lucru pentru care eu nu-mi permit sa fac asta, tocmai pentru ca eu stiu ce insemna sa fii la televizor si sa fii vazut!"

Dupa ce isi va prelua mandatul, democrat-liberalii intentioneaza sa ceara pentru fosta realizatoare tv un loc in Comisia pentru munca si protectie sociala din Camera Deputatilor.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO