Scandal în PSD: ”Paul Stănescu & Co s-au trezit şefi” şi ”se cred atotputernici”

Ultima actualizare: 24-06-2020 13:38
paul stanescu
Pro TV

Fostul ministru al Transporturilor Răzvan Cuc a transmis, miercuri, un mesaj acuzator la adresa actualei conduceri a Partidului Social Democrat.

 

Cuc spune că ”Paul Stănescu & Co s-au trezit şefi” peste PSD şi ”se cred atotputernici”, iar atunci când un membru al partidului are o altă opinie devine ”un aventurier politic”.

”Când simți că pierzi controlul, ataci public fără să te uiți în jurul tău. Paul Stanescu & Co s-au trezit șefi peste Partid și se cred atotputernici. Când un membru PSD își permite să aibă propria opinie, să nu fie de acord cu Paul Stanescu & Co, devine ”un aventurier politic” care e ”preocupat doar de funcții” - a scris Răzvan Cuc pe Facebook.

Postarea fostului ministru PSD se numește ”Dacă nu ai un plan al tău, alţii te vor include în planurile lor”. El adaugă că, în politică, se spune că scopul scuză mijloacele, ”însă ceea ce face actuala conducere interimară nu mai are niciun scop” sau scopul este ”unul pe care îl ştiu doar ei şi se pare ca o mare parte a partidului nu îl prea înţelege”.

”Se spune că în politică scopul scuză mijloacele, însă ceea ce face actuala conducere interimară nu mai are niciun scop. Sau poate singurul scop este unul pe care îl știu doar ei și se pare ca o mare parte a partidului nu îl prea înțelege.

În urmă cu un an, Paul Stănescu susținea că ”trebuie să lăsăm tinerii în fruntea partidului”. Bineînțeles, atunci nu știa încă de planul de preluare-predare a partidului, iar acum folosește aceleași metehne vechi pentru a-și păstra funcția luată nedemocratic. Mă întreb cine sunt tinerii ăștia liberi care au preluat partidul? Paul Stănescu & Co?” - mai susţine Răzvan Cuc.

Recent, purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a declarat că în următoarea perioadă va fi organizat un Congres al partidului, astfel încât să nu se intre într-un scrutin electoral fără să o conducere aleasă.

 

 

 

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO