Reactiile politicienilor dupa destramarea Guvernului!

01-10-2009 00:00
Sursa: Mediafax

Mircea Geoana

Decizia presedintelui Traian Basescu de a-l revoca din functie pe Dan Nica, a dus la destramarea coalitiei, toti ministrii PSD depunandu-si demisiile in fata Cabinetului Boc.

Vezi aici reacti ale politicienilor dupa ruperea Guvernului:

Mircea Geoana: Traian Basescu este vinovat pentru declansarea crizei politice, acest om nu are nimic sfant, ci doar interes electoral! Emil Boc este "umila sluga" a sefului statului.

Mircea Geoana: Este ultima data cand PSD este in pozitia a doua intr-un guvern.

Elena Udrea: Asa cum mergeau lucrurile in ultimul timp, adica parteneri dimineata la guvernare, iar seara adversari, este mai bine pentru toti ca aceasta guvernare sa fie facuta de un singur partid"

Dan Nica: Aruncarea Romaniei in aceasta criza politica va avea efecte grave. Fiecare din colegii mei si-au facut datoria.

Crin Antonescu: Este o criza falsa. Este o operatiune care a pornit de la Palatul Cotroceni, care s-a operat prin intermediul premierului si prin care domnul Traian Basescu isi realizeaza inca un punct din agenda sa, si anume acela de a ajunge cu un Guvern personal la alegeri. E un Guvern care nu mai reprezinta decat pe domnia sa. E un Guvern care marcheaza sfarsitul unei coalitii de guvernare care si-a batut joc noua luni de zile de Romania si vinovatia este egal impartita intre PSD si PDL.

Adrian Nastase: Nu trebuie sa aruncam asupra PDL in totalite lipsa noastra de simpatie in ceea ce il priveste pe Traian Basescu. In momentul de fata, PDL este un partid ostatec, care functioneaza aiurea datorita acestei presiuni enorme pe care Traian Basescu o realizeaza in ceea ce ii priveste. Sper ca dupa alegeri sa revenim cu totii la situatia de normalitate, inclusiv PDL, si sa ne gandim impreuna la problemele tarii.

Sursa: Mediafax, Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26