Primarul din Voluntari a devenit meme pe Internet. GALERIE FOTO cu Florentin Pandele catarat pe diverse lucruri


Ultimul update: Vineri 16 Septembrie 2016 07:41
Data publicarii: Marti 13 Septembrie 2016 13:40
Categorie: Stiri Politice
Florentin Pandele, primarul orasului Voluntari, catarat pe catedra

O imagine bizara surprinsa la deschiderea anului scolar, in Voluntari, a devenit faimoasa pe net, mai ales dupa ce s-a descoperit ca nu e tocmai singulara.

Fotografia, postata pe Facebook de jurnalistul TVR Radu Tudor, il arata pe Florentin Pandele, primarul orasului din Ilfov, catarat pe catedra la ceremonia de deschidere a anului scolar, dupa ce a dat deoparte fata de masa. Imaginea a devenit rapid virala si s-a transformat in meme.

Edilul a dat o explicatie pentru Hotnews: el a spus ca s-a urcat pe catedra ca sa se faca mai bine auzit si sa atraga atentia asupra problemelor scolii respective. "Eram constient ca oamenii poate zic, domne, omul e nebun. Dar m-am gandit ca daca vad oamenii uite, domne, primarul pe masa, poate ma asculta ce le spun", a declarat el.

In scurt timp, insa, acelasi jurnalist a descoperit ca primarul din Voluntari, care este si sotul primarul Capitalei, a mai fost surprins de-a lungul timpului catarat pe diverse lucruri pentru a tine discursuri - scari sau taburete. Pe pagina de Facebook a lui Florentin Pandele apare inclusiv o poza in care edilul este catarat pe cea mai inalta turla a catdralei din Voluntari, in august 2011.

FULLSCREEN
Primarul din Voluntari a devenit meme pe Internet. GALERIE FOTO cu Florentin Pandele catarat pe diverse lucruri
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO